Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

MINGGU YANG TAK SIHAT

by - 17:50:00

Minggu ini saya sedikit sibuk dengan hal-hal persatuan, sebelum pembuburan jawatan Exco tertinggi Computer Assosiation. Banyak hal yang perlu diselesaikan terlebih dahulu.

Dalam 2-3 hari sebelum ni. Badan saya memang rasa tak tentu arah.. Sakit-sakit badan, sakit tekak, selesema.. (rasa macam nak demam). Namun, saya buat tak endah saja.. Tambahan lagi, Semalam (8/8/2009) ada orentasi pelajar-pelajar Part 1 (junior). kerja..kerja..kerja..

Walaupun saya dah lepaskan jawatan sebagai Vice President, ini adalah program terakhir yang saya perlu selia.. Keadaan saya menjadi lebih teruk selepas program berkenaan (sesi pagi, malam ada sambungan program lagi). Kepala saya sakit sangat, macam nak pecah. Badan memang dah lesu sangat. Maka, terpaksalah saya pergi ke Klinik Penawar, tambahan lagi atas desakan seseorang sejak dari semalam lagi.

Akibatnya, saya dihalau balik oleh UiTM selama 4 Hari. Jika saya tak nak balik, mereka akan menempatkan saya di Ledang Inn (tempat penginapan di atas bukit..dalam kawasan UiTM..eeeee..sapa yang nak duduk kat Ledang Inn yang berhantu tu).

Jadi, terpaksalah saya pulang malam tadi dengan menumpang rakan saya malam tadi dan selamat sampai di rumah jam 11.55 malam =)







**Buat rakan tersayang, maaf sebab meninggalkan kerja yang banyak buat kalian. Sedangkan segalanya belum selesai.. Bie akan buat kerja lebih nanti.. bila dah ok! =)

You May Also Like

2 ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx