Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

E-MEL DI BERITA HARIAN

by - 04:13:00

Salam sejahtera buat semua, Minggu lepas, saya telah menunaikan janji saya. Semestinya kalian tertanya-tanya, janji apa yang telah saya kotakan itu. bukan?

Ceritanya begini, Semasa saya masih lagi belajar dalam semester 5 di Kampus UiTM Johor. Abang Nazmi Yaakub (wartawan bahagian Sastera Berita Harian) pernah meminta saya untuk menolongnya dengan menghantar isu yang berkaitan dengan sastera di Kolum E-mel & Anda dalam sisipan Sastera yang sering disiarkan pada hari isnin. Namun, pada ketika itu saya tidak dapat menolongnya kerana sedang menghadapi peperiksaan akhir. Maka, saya telah berjanji kepadanya untuk menghantar e-mel apabila saya selesai menghadapi peperiksaan. Akhirnya, baharu minggu lepas saya dapat menunaikan janji saya itu. Maka, minggu ini e-mel saya tersiar di akhbar. Berikut, adalah isu yang saya cuba ketengahkan dalam dunia hari ini.


Muka Surat 22, Akbar Berita Harian - 25 Januari 2010Keratan "E-mel" yang saya ajukan**Besar harapan saya supaya pemantapan aspek sastera ini dimajukan dan dimasyhurkan kepada anak bangsa sejak mereka di bangku sekolah rendah lagi =)

You May Also Like

1 ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx