Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

PERMULAAN

by - 19:39:00

Alhamdulilah, proposal saya yang pertama sudah diterima, pihak penerbitan menyuruh saya menyambung penulisan ke bab seterusnya. Terima kasih buat kak Eja yang memajukan nama saya ke pihak penerbitan. Walaupun projek ini tak se"gah" projek novel-novel sastera yang hebat. Namun, saya rasa saya patut mencuba sesuatu untuk memulakan semula langkah saya dalam bidang penulisan. Terus-terang saya katakan, agak sukar untuk saya mengarang kerana selama 3 tahun saya mengikuti pengajian di UiTM saya sudah lama tidak mengarang (walaupun sebuah cerpen). Buat, rakan-rakan yang membaca. Doakan saya semoga ilham yang Allah kurniakan ini tak akan pernah putus dan dibiarkan berlapuk begitu sahaja. Insya-Allah**Saya begitu teruja untuk mencuba sesuatu yang baharu. Moga mendapat sinar dihujungnya. Amin..

You May Also Like

0 ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx