Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

PROLOG

by - 07:38:00

Ahaa.. my journey as bride is on~
So, dengan rasminya cik bie declare diri ini sebagai Bride To Be Johor.,
Tengok ramai orang buat blog tentang journey mereka
merancang perkahwinan mereka.
Maka, diri ini pun terpanggil juga untuk membina blog
ini. Cik bie namakan dia sebagai

"Jalinan Cinta"

You May Also Like

4 ulasan

  1. hai cik bie..da follow u.. :) cik bie johor kat mana ye? sama la kita b2b johor..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  2. Hye cik dila. Terima kasih sebab sudi singgah blog cik bie.
    Johor kat kota tinggi, cik dila pulak daripada mana..?
    Salam perkenalan juga daripada kita :)

    ReplyDelete
  3. wah..kota tinggi..sama la kita..sekampung nampaknya ni..saya air tawar 3..cik bie pulak? bestnya jmp b2b sekampung..banyak benda blh share :)

    ReplyDelete
  4. Wahh.. dekat aje kita rupanya. saya dari felda pasak je.. hehe. betul2.. Bagus la, nanti boleh share macam2 info ye cik dila. Glad knowing you :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx