INSPIRASI PERKAHWINAN

05:11:00


Siapa ada beli Inspirasi Perkahwinan isu Jun 2012?
*angkat kaki*
hehehe..

Cik Bie saja nak share dan bagitahu, nama dan muka cik bie kuar majalah nu.?
Beso mana? hahaha.. x beso, kecik aja. hehe
(eley.. tu pon nak keco) 
*eh! suka hati aku la kan? Blog aku. 
hehe


See.. cuma keluar komen Cik Bie kat Facebook Fan Page Inspirasi Perkahwinan.
hehehe.. Thanks to all crew Inspirasi Perkahwinan.

Now, Cik Bie dah jadi pelanggan setia majalah ni.
Sebab, majalah ni best.~ Banyak info lagi2 tentang DIY, Dais,
gambar2 comel pengantin. dan macam2 lagi.
Honestly, cik bie tak berapa suka majalah "Pengantin"
sebab terlalu sarat dengan iklan itu lah. Ini lah..
Pastu, model dia selalu pakai baju yang tak bergosok.
gelebeh sana-sini. hehe..
Tak suka.tak suka.tak suka.
Hehehe. Sebab tu kalau nak beli majalah kena belek dulu
Nak beli buku pon macam tu jugak kan?

So, far cik bie cadangkan bride to be beli majalah
Inspirasi Pengantin
Sebab semuanya terkini dan modern
sesuai dengan perkembangan fesyen pengantin alaf baru
(alamak, jauh sangat dah cik bie melalut ni)

Itu je nak cakap sebenarnya. 
Hik.Hik
Layankan aje ye kengkawan?


You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim