MY DREAM DAIS

21:04:00

Hoho, nak review sikit tentang my dream Dais~ Cik Bie suka Klasik Modern. 
Makanya, kalau gabung dua-dua jadi canggung dilihat orang. 
So, for my wedding nanti. Kalau boleh cik bie nak divide 2 tema ni.

Klasik untuk MALAM BERINAI BESAR
dan 
Moden untuk MAJLIS RESEPSI

Kali ni, Cik bie nak buat review tentang tema klasik yang cik bie mahukan
untuk Majlis Berinai Besar



Ni lawa, tapi disebabkan tema purple. Tabir merah tu kena change dengan Tabir purple
Maka, jadilah purple gold~

Tema klasik ni diangkat sebab cik bie nak pakai persalinan songket pada
Malam Majlis Berinai Besar tu nanti. Nama pon raja sehari kan? 
Tak lengkap rasanya kalau tak mengenakan pakaian warisan zaman berzaman ni.
Nak mik feeling duk atas Balai Rong Seri
Umpama Raja dan Permainsuri 
Hik.Hik.Hik

Tapi, tak banyak bridal house yang buat Dais/pelamin macam ni
Hmm.. Gigih mencari. Insya'allah.. Masih punya masa lagi

Kalau tak ada juga, gabungan klasik dan sedikit moden macam ni pon cik bie suka juga



Hmm.. ni macam pelamin nikah kan?
Ni pon sama


You Might Also Like

5 ulasan

  1. yang pelamin duduk sila putih n dusty pink itu sangat menawan hati

    ReplyDelete
  2. Ahha.. comelkan? Semua yang kita attach tu. semuanya kita suka. Tapi hakikatnya kena lah pilih satu je kan? sobs~ ehhehe...

    ReplyDelete
  3. Suka jenis morocan yer?nmpk mewah kan?

    ReplyDelete
  4. absolutely yes.. hehehe.. kemungkinan besar nak yg mcm tu. Tapi, tak tau la sesuai dengan outfit ke x? hehe. Tak discuss konsep lagi.

    Cik fifi nanti, buat konsep morocan ke?

    ReplyDelete
  5. I realize for any actuality soon after a while of doing conventional pushups with out
    the handles, the exercise no more turns into helpful.



    Check out my web page Recommended Browsing

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx