MASA BERJALAN

05:33:00

FYI, minggu ni minggu cuti. Seminggu cuti, balik Kota Tinggi, Johor tercinta
cuma dapat beberapa hari je. Sebab tolak 3hari di Melaka.
Macam-macam benda nak disetelkan plus, bawa balik kotak2 berisi
barang wedding daripada Shah Alam. Dah bawak balik Johor.
Terasa lega sedikit. hehehe..

In plan, nak pergi bridal house. Tapi, tak sempat pula.
Semalam akak sepupu datang rumah. Dia dah tanya2 siapa my
wedding planner nanti.? dah survey? dah booking?
n macam2 advice dia beri. I'm really appreciate it.
Huhu. sure minggu ni memang tak sempat. Tersangat banyak agendanya.
Hurm.. Balik Kota Tinggi bulan lepas dengan cik tunang
cuma dapat pergi 1 je bridal house.
Bulan ni tak ada pon. Masa berjalan, ah! 
.
.
.RISAU
RISAU
RISAU
.
.
.aRRGHH~

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

    ReplyDelete
  2. Waahh.. nice.. tapi tak ada followers sampai 50. Hurmm :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim