DIY PHOTOPROPS

By BIE - 18:43:00



Pagi yang indah, blogwalking menyegarkan minda dengan pelbagai info
menarik daripada para blogger yang cantik dan kacak.
Jalan-dan jalan. Cik bie terhenti disini. Oh! menarik blog ni.
Blog apa? ini blognya.OhHappyDay. Entri apa yang menarik sangat tu?
hehehe. sudah tentu sama dengan tajuk entri cik bie pagi ni
iaitu tentang DIY Photoprops!

Semua orang boleh DIY sendiri photoprops ni.
Download link yang cik bie bagi ni. 
kemudian, print, gunting, tampal, dan boleh digunakan
terutamanya untuk photobooth wedding u'ols nanti
untuk birthday party pon boleh juga. 
Tak kisah la untuk apa-apa pun.
Nanti, cik bie pon nak cuba DIY ni
u'ols pon cuba juga ok?


Dalam blog ni dia ada juga sediakan
u'ols boleh cuba ikut cara-cara yang dia tunjukkan
atau gunakan kretiviti sendiri untuk
merealisasikan impian DIY Photo Props anda.
hehehe..


Tunggu entri seterusnya ok!?
Nak men DIY japs.
::)
Love u'ols.

muaahx

  • Share:

You Might Also Like

15 ulasan

  1. Oh bie, tq for sharing.. i was looking for this..yahoo..boleh pelbagaikan props kat photobooth

    ReplyDelete
  2. ohhoo tengs bie.sy blum start buat props lagi ni =.=*

    ReplyDelete
  3. @hanisah.. ur welcome.. jangan lupa cuba yang hanisah. hehehe.. sama2 kita buat DIY ni.. hehehe. :)

    ReplyDelete
  4. @Munnafendy
    ur welcome.. hehe.. jom mun. Senang je DIY ni. Yang susah cuma nak gunting2 je. Boleh suruh orang lain kalau xsempat nak menggunting. :)

    ReplyDelete
  5. hye :) nice job ya. sy pun ade bukak web tu. mmg best sbb die ajar cara2 utk DIY sndri photoprops. hehee.

    ReplyDelete
  6. thanks cik nurul.. best kan website tu. banyak idea yang kita boleh dapat daripada situ.. :))

    oh ya, saya tak dapat nak komen kat page cik nurul, sebab bahagian komen dia 'terbenam' tak tahu nak guna ayat apa yang sesuai. Bie cadangkan cik nurul tukar setting kepada pop-up message.

    hopefully, kita dapat share macam2 info nanti k. good luck

    ReplyDelete
  7. ohhh yeke? patut lah.hehee. sy tak reti sangat kadang2 bab nih. thankyou ok. hopefully dapat keep in touch :) gudluck to u too

    ReplyDelete
  8. its okey cik nurul, nextime kita blh saling tolong menolong kan? disamping share mcm2 info yg menarik n kongsi cerita2 juga :) Keep in touch ya dear. Nice knowing u here ;)

    ReplyDelete
  9. Mr and Ms bOZhiCkA :
    Cubalah :)) Good luck :))

    ReplyDelete
  10. thanks cik bie..sgt2 berguna!!! hehe

    ReplyDelete
  11. salam bie , na tye u buat props tu amek y nom bpe ? knp i buat na kne adjust besa kcik ? u ad link ta y senang na buat ?

    ReplyDelete
  12. @fazilah. asyraf Download link props tu dan terus saja print macam biasa. Tidak perlu kecikkan atau besarkan. Standard size. Selamat Mencuba :)

    ReplyDelete
  13. @nurfatihah Sama-sama.. selamat mencuba ya :)

    ReplyDelete
  14. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


    tq :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx