TREMENDOUSLY THURSDAY

By BIE - 6:59:00 PG


Kebetulan dia tak ada kelas hari ini
A Big Thanks to My Lil Brother
yang sanggup teman 
kakak dia merewang barang kawin
kat IKEA hari ini.

Hahaha.. lupa pulak, hari ini punya entri sepatutnya
Tremendously Thursday

Great~ Banyak Sales.
Nanti tunggu nak raya pulak
Ehemm. nak borong sesuatu lagi 
Ngeee :D


  • Share:

You Might Also Like

14 ulasan

  1. Balasan
    1. Fana | Aqim :
      yup2.. lumayan banyak juga sales dia. Semua pada barang yang kita menggila nak beli. Mcm stand lamp.! haha

      Padam
  2. syoknye borong memborong.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. SarahSyafiq :
      Aah syokk. Tp poket kering pon syok juga. hehehe :D

      Padam
  3. Balasan
    1. Diyana :
      Bermacam benda yg tak dapat nak disenaraikan disini. Yg penting haruslah barang2 kawin. Menggila tengok pasu kaca.. wee

      Padam
  4. muka copy paste betul..adik cik bie tu dah macam versi cik bie tak pakai tudung..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hajar hazizi :
      Hehe.. adik beradik. Tapi Dia mcm abang. Lebih besar drp kita. Kalau org jmp, semua org ckap dia abg kita.. hehe.. untungnya jadi kakak, sentiasa nampak muda. Tp, dia tak suka jalan dgn kita ber2. Sebab dia takot xda awek nak kat dia. Sebab takot org pk kita ni awek dia. hahaha..

      Padam
  5. hmm..lama nya x p IKEA..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. IeRa :
      P la.. kalau ada masa.. :) mcm promoter IKEA pula. hehe

      Padam
  6. yunk..u rasa nk juin tak contest suria? sepetgurl.blogspot.com/2012/07/keinginan-mmbuat-contest.html

    BalasPadam
  7. Syoknya dpt shopping di ikea..cubalah kat sarawak ada gak kan best memborong..heheh

    BalasPadam
  8. Mr and Ms bOZhiCkA :
    yok la.. datang semenanjung :))

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx