TREMENDOUSLY THURSDAY

By BIE - 8:04:00 PTG

Ada entri sebelum ni, Cik Bie cakap, 
Cik Bie belum beli baju raya. Oh! Sedihnya.
Tapi, semalam. Ku gagahkan diri ini yang sibuk,
bersama my ibu yang superrr sibuk
untuk pergi beli baju-baju
kami sekeluarga

plus beli sekali baju raya couple
Cik Bie dan Cik Tunang
juga.

Alhamdulilah, dia sangat tak cerewet
terima je apa jenis kain, warna n baju 
yang Cik Bie pilihkan untuk dia
Hehehe..


Model tak bertauliah
Haih Bie! Berapa ha Gulati's bayar ko jadi model.
Model la sangat, model ke? promoterz??? 
Haha


Sesi pemilihan. Oh! ini baju kami untuk raya nanti.
My Ibu.! Posing tak henggat. Bila disuruh posing. hehehe

Tups.. Tups.. jumpa dibawah ni.! Love it~
100% Pure Plain Net
Memang lembut dan Sangat sesuai untuk dijadikan
Veil. Dan-dan ko ada sales sekarang eh!
Murah plak tu
Ada bermacam-macam kaler lagi..

Haih.. Jadi promoter lagi gue ni
Sokey kan? Sharing is Caring


Makanya, Cik Bie pon sambar 2 jenis
untuk veil sanding dan nikah


Nikah Veil

Haha.. puas dah meranapkan duit kat sini.
Jom balik dengan kegirangan dah dapat baju raya. 
weee...


Sila Abaikan budak yang macam dah tembam ni
Haih.. Muka tambun sangat ni awatnyaa???
*muka without any make up n lipstick
mood puasa lah sangat.. haha*




  • Share:

You Might Also Like

24 ulasan

  1. hohoho.. sempat ke nak tempah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Tqah :
      Kita buat sendiri Cik Tqah.. tapi dijahit oleh ibu kita. hehe :)) Nak tak nak, memang kena sempat jugak. ehehe

      Padam
  2. seronok tgk org soping2 kain ni..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. cikCT :
      soping pon kena gagahkan diri jugak. Sebab masing2 bz dengan hal masing2. Nasib baik sempat

      Padam
  3. huu..cantiknye. nape tak beli dah siap je cik bie, sempat ke nk tempah. Linda sabtu ni baru nk shopping pe yg patot..

    BalasPadam
    Balasan
    1. LiNda :
      Erkk beli dah siap? kena pancung kepala cik bie dengan My Ibu nanti.. hehehe. Sebab dia je yg jait baju cik bie selama ni. hehe. Selamat Bershopping ya! :))

      Padam
  4. kte taun ni baju tunjuk je mls nk pk :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. ciksusu :
      Baju tunjuk je senang kan? banyak pilihan n cantik2. Cik Bie, sejak kecik tak pernah beli baju dah siap.. hehe.. Tak biasa. Baru keluarkan pendapat nak beli je, dah kena bebel

      Padam
  5. syookkk shopping.. mesti jahit baju sendiri eh yunk...

    bestt!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ♥ Cik Cha :
      Pandai ♥ Cik Cha.. aah.. Buat sendiri, tapi My Ibu yang jahit. hehe :)) MMg best, cuz Custom made is always my Choice :))

      Padam
  6. kita sabtu ni baru nak shopping..huhu..net tu mmg cantik la..dari gambar pun leh nmpk dia lembut sgt.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Saila :
      Aah. Cik bie suka sangat dengan net tu.. soft jer..:))

      Padam
  7. Bestnya dia nak beraya..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. IMaH :
      Tada la beraya sangat imah.. Biasa-biasa je. Lain la masa kecik2 dulu kan? Bila raya je. Eksited sangat

      Padam
  8. kurus je.. hehehe. kecik molek orang nye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. miss she :
      Hehehe.. kurus? ni pun dah naik sikit dah miss she :)

      Padam
  9. bestnya dah dapat baju royooo!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zila Zainal :
      Yeaayy! dah dapat baju raya.. sukaaa!!!! hehe *over ni :))

      Padam
  10. kita tak beli pon lagi baju raya cik bie..nampaknya baju tunjuk jela.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. dila v(^_^)v :
      Tak pe dila.. baju tunjuk pon baju jugak.. bezanya custom made dengan ready made je kan? :))

      Padam
  11. haha..fana pun baru je beli last week..and teros hantar tempah..nasib ade org nak jahit lagi..kuikui..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fana | Aqim :
      Alhamdulilah.. nasib baik masih ada org nak mik tempahan baju kan fana. hehe. Yeay! kita sama2 dah ada baju raya dah :))

      Padam
  12. seronoknyaaaaaaaaaaa !! nora beli yang dah siap je :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. anaztasias nora aira :
      Tak apa nora, janji ada kita semua ada baju raya! yaeay :))

      Padam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx