Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

TREMENDOUSLY THURSDAY

by - 20:04:00

Ada entri sebelum ni, Cik Bie cakap, 
Cik Bie belum beli baju raya. Oh! Sedihnya.
Tapi, semalam. Ku gagahkan diri ini yang sibuk,
bersama my ibu yang superrr sibuk
untuk pergi beli baju-baju
kami sekeluarga

plus beli sekali baju raya couple
Cik Bie dan Cik Tunang
juga.

Alhamdulilah, dia sangat tak cerewet
terima je apa jenis kain, warna n baju 
yang Cik Bie pilihkan untuk dia
Hehehe..


Model tak bertauliah
Haih Bie! Berapa ha Gulati's bayar ko jadi model.
Model la sangat, model ke? promoterz??? 
Haha


Sesi pemilihan. Oh! ini baju kami untuk raya nanti.
My Ibu.! Posing tak henggat. Bila disuruh posing. hehehe

Tups.. Tups.. jumpa dibawah ni.! Love it~
100% Pure Plain Net
Memang lembut dan Sangat sesuai untuk dijadikan
Veil. Dan-dan ko ada sales sekarang eh!
Murah plak tu
Ada bermacam-macam kaler lagi..

Haih.. Jadi promoter lagi gue ni
Sokey kan? Sharing is Caring


Makanya, Cik Bie pon sambar 2 jenis
untuk veil sanding dan nikah


Nikah Veil

Haha.. puas dah meranapkan duit kat sini.
Jom balik dengan kegirangan dah dapat baju raya. 
weee...


Sila Abaikan budak yang macam dah tembam ni
Haih.. Muka tambun sangat ni awatnyaa???
*muka without any make up n lipstick
mood puasa lah sangat.. haha*




You May Also Like

24 ulasan

  1. hohoho.. sempat ke nak tempah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Tqah :
      Kita buat sendiri Cik Tqah.. tapi dijahit oleh ibu kita. hehe :)) Nak tak nak, memang kena sempat jugak. ehehe

      Delete
  2. seronok tgk org soping2 kain ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikCT :
      soping pon kena gagahkan diri jugak. Sebab masing2 bz dengan hal masing2. Nasib baik sempat

      Delete
  3. huu..cantiknye. nape tak beli dah siap je cik bie, sempat ke nk tempah. Linda sabtu ni baru nk shopping pe yg patot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. LiNda :
      Erkk beli dah siap? kena pancung kepala cik bie dengan My Ibu nanti.. hehehe. Sebab dia je yg jait baju cik bie selama ni. hehe. Selamat Bershopping ya! :))

      Delete
  4. kte taun ni baju tunjuk je mls nk pk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciksusu :
      Baju tunjuk je senang kan? banyak pilihan n cantik2. Cik Bie, sejak kecik tak pernah beli baju dah siap.. hehe.. Tak biasa. Baru keluarkan pendapat nak beli je, dah kena bebel

      Delete
  5. syookkk shopping.. mesti jahit baju sendiri eh yunk...

    bestt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ♥ Cik Cha :
      Pandai ♥ Cik Cha.. aah.. Buat sendiri, tapi My Ibu yang jahit. hehe :)) MMg best, cuz Custom made is always my Choice :))

      Delete
  6. kita sabtu ni baru nak shopping..huhu..net tu mmg cantik la..dari gambar pun leh nmpk dia lembut sgt.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Saila :
      Aah. Cik bie suka sangat dengan net tu.. soft jer..:))

      Delete
  7. Bestnya dia nak beraya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. IMaH :
      Tada la beraya sangat imah.. Biasa-biasa je. Lain la masa kecik2 dulu kan? Bila raya je. Eksited sangat

      Delete
  8. kurus je.. hehehe. kecik molek orang nye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. miss she :
      Hehehe.. kurus? ni pun dah naik sikit dah miss she :)

      Delete
  9. bestnya dah dapat baju royooo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zila Zainal :
      Yeaayy! dah dapat baju raya.. sukaaa!!!! hehe *over ni :))

      Delete
  10. kita tak beli pon lagi baju raya cik bie..nampaknya baju tunjuk jela.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dila v(^_^)v :
      Tak pe dila.. baju tunjuk pon baju jugak.. bezanya custom made dengan ready made je kan? :))

      Delete
  11. haha..fana pun baru je beli last week..and teros hantar tempah..nasib ade org nak jahit lagi..kuikui..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fana | Aqim :
      Alhamdulilah.. nasib baik masih ada org nak mik tempahan baju kan fana. hehe. Yeay! kita sama2 dah ada baju raya dah :))

      Delete
  12. seronoknyaaaaaaaaaaa !! nora beli yang dah siap je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anaztasias nora aira :
      Tak apa nora, janji ada kita semua ada baju raya! yaeay :))

      Delete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx