Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

BEAUTY & SPA

by - 17:28:00

Ewahh~ Cerita ni dah lama
Basi? mungkin rasa masam sikit kut
Tak pelah, info yang berguna kan?
Haruslah dikongsikan bersama

Saranan pakar, facial untuk bakal pengantin
boleh dilakukan 6 bulan sebelum tarikh perkahwinan
dan 1 bulan atau 3 minggu sebelum perkahwinan
anda dilarang untuk membuat facial
(nanti muka bengkak dan merah)

Masalahnya, wedding Cik Bie 6 bulan lagi ke??
Kira hari pakai jari
*sambil terkebil2*

Maka dengan ini, saya mencuba saranan itu
walaupun seumur hidup memang tak pernah
buat facial ni, kalau facial kat rumah tu
selalulah, hehe tu pon 
pakai masker n timun jerr..

Perempuan dengan Discount memang tak dapat dipisahkan

Masa ni jugak condition muka agak teruk
Jerawat naik di pipi kiri, kenapa pipi kiri?
Cik Bie pun tak faham.Stress sebab penangan tesis kot.



Izzkin Hair & Beauty Spa ni beroperasi
9.00 pagi hingga 10.00 malam (Hari Biasa)
Tapi, sebab bulan puasa.
Dia bukak daripada pukul 9.00pagi hingga 6.00 petang je

Masa Cik Bie datang ni, malam bulan puasa
(*kantoi tak gi terawih haha)
Makanya, terpaksa buat appoinment.

Best memang best, tapi muka rasa nak terbakar
(hehehe.. berangin sebenarnya *mint)
Bila buat hot mask, muka x merah, x bengkak
Kesan2 facial pun cepat kering 
Muka pun rasa best jer.!

Lagi2, Ikin urut2 muka, kepala dan badan
Semua pakej facial kat sini
Full Treatment, serasa sangat berbaloi

Next month nak buat lagi 
Oye!!

Yang paling best, Spa ni hanya untuk perempuan sahaja
sangat selesa dan terjaga kemaslahatan
kita sebagai wanita.! hehehe..


Kad rawatan

Kepada sesiapa yang berminat,
boleh datang ke ;

Izzkin Hair & Beauty Spa
27, Ground Floor, Jalan Jernang Jaya 1,
Taman Jernang Jaya,
Teras Jernang, Selangor,
43650 Bangi, Malaysia
03-8912 1794


Semestinya banyak discount dan pilihan
yang hebat menanti anda
(Kepada yang masih student, siap ada discount student lagi)

You May Also Like

9 ulasan

  1. tak pernah jugak wat facial mahupun ke spa.. hukhuk.. takut sebenarnya.. takut rosak muka lepas wat treatment.. hihihi sebab banyak dengar cite yang menakutkan.. tapi ingat nanti nak try jugak..tq sebab gtau dalam masa sebulan takleh wat treatment.. haha, kalo tak, ada je yang g wat time tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Bie pun takut juga mula2 nya izan. Tapi buat juga. Kesannya memang best, kulit mula lebih lembut n kulit kusam pun kurang, tu baru sekali wat treatment. Hehehe. lepas ni, memang tiap2 bulan lah leburkan duit utk treatment ni.

      Yang penting tu la, jangan buat facial sebulan sblm wedding, so anjakkan 2 bulan pon xpe. Sebab pas facial muka jadi merah, perit n bengkak sikit. seminggu, 2 minggu pastu, dia ok dah :))

      Delete
  2. Slalu je beli yg kt groupon or milkadeal tu.murah.haha.eh tmp ni ktne ek?dekat tak dgn upm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo.. aah, boleh juga beli di groupon or milkadeal tu. Tempat ni lebih dekat dengan UKM. Dengan UPM agak jauh juga. Tapi tak jauh sangat la..

      Delete
  3. eh baru tau dlm tempoh tu kite xleh wat,seb baek..sbb mmg dh plan nk wat seminggu sblm la ape la..hahaha..klu x,abess la mukaa..btw tq bie for da info..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik fyka.. hehe.. mujur x buat kan? hehe.. ur welcome. Kita share apa yang kita tahu je.. ;) Good luck

      Delete
  4. Teringin gak nak wat facial nih. Tapi masih belum berkesempatan. Tunggu lepas bertunang la..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa, nanti2 sebelum wedding boleh buat linda.. linda pun dah xlama lagi kan? nak bertunang.. hehe. Good luck dear :))

      Delete
  5. bengkak bpe lame hilang?ermm cm ne nk g kje klu muke bengkak?,huhu takut plk nk buat facial

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx