BUSANA BERTANDANG

By BIE - 9:14:00 PTG

Mayday..Mayday..Mayday..
Agaknya memang macam ni ea 
perasaan orang2 yang
majlisnya dh dekat n tinggal kurang drp 6 bulan?
Arrgghh semak otak!

Baju bertandang pun, baju pengantin jugak kan?
ada sentimental value tu.
Hmm.. xpela, ngikut jerr..

Minggu-minggu ke depan ni, memang minggu yang superrr sibuk
hunting itu ini, pergi kursus, urusan kerja, campur OPEN HOUSE
hahahaha.. Bab makan ko no.1 eh BIE..















*Sekarang tengah buntu dan tak ada idea.
Adeyyy.. mana blh main tangkap muat jer nak fesyen mana
_BLANK_


  • Share:

You Might Also Like

27 ulasan

  1. bie..cari lah design yg lain dari dress resepsi & bju nikah..baru blh try banyak design..time ni je kita nk bergaya sakan..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ain, bie pun fikir mcm tu juga, tapi banyak benda nk fikir dlm otak ni, sampai blank dan tak da sangat idea nak kuar. Lepas tu dia nak 4 design pulak, dalam masa terdekat pulak tu. Sebab dia ckap, nak baut baju tu makan masa. so, kena cepat2 select design.. adooyy.. poning2

      Padam
  2. warna pink tu manis je bie..tp tema bertandang mesti dah ada kan.. pilih la yg manis2 ya :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah cik saila, warna tema dah ada.. tinggal pilih design jer.. Bie suka yang simple jer. Insya'allah.. doakan kita dpat lepas fasa ni dengan hati yg lega n tenang ye..hehe

      Padam
  3. hye bie..

    saje nak bagi pendapat..
    kalau nak kelainan..amik yang no dua tuu..

    pastu..

    yang purple tuu..
    biru tuu..
    dan yang bawah sekali...

    :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. baju no 2 tu lebih kurang cam baju lisa kan? cuma bahagian leher je yg lain.. nice.. thanks ina for ur suggestion :))

      Padam
  4. 1- bju putih (pic no 4)
    2-baju purple (pic no 7)
    3- baju krim (pic no 2)

    hihi..linda mmpu bg 3 je. tu je yg linda suke. tp linda suke sgt dgn wane putih tu.alahaiii

    BalasPadam
  5. Thanks for the suggestion linda, ahaa.. mcm dah nampak je, apa yang cik bie nak ni.. hehehe..

    oo.. linda suka kaler putih ye :D

    BalasPadam
  6. cantik-cantik design bajunya..
    cantik yang picture
    1.baju biru(pic no 3)
    2.baju warna pink (pic no 5)
    3.baju warna krim (picture no 8)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula masalahnya, semuanya cantik, selera pompuan pun ye juga, semua pun nak.. hehehe..

      Tq for suggestion liana:))

      Padam
  7. yang pink tu cantik, simple je.. tapi kalau nak sarat sikit, yang hatta dolmat tu nice..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dari dulu memang suka baju2 hatta dolmat tu.. huhuhu.. nak hire dia memang tak mampulah kan.. hehe :D Kalau mampu pon rasa tak berbaloi jer, habiskan duit ke situ :D tq, izan :)

      Padam
  8. fana vote baju no.4,no 6, no.8 ..3 gambar je mampu bie..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala fana.. bie nak 4 pilihan.. huhuhu.. hehe takpela, 3 pon 3 lah.. ok juga.. Tq dear

      Padam
  9. yg ke-2 tue nice sgt.. :)

    sama r kiter.. time sy kawin dulu pun design kiter bg, tp pulg balik.. xper r, yg penting dpt pkai apa yg kiter nak.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak izfanora, ramai yang kata no,2 tu cantik.. hehehe.. bie pon berkenan :D..

      tu la.. sedih kan? kena pulang balik bajunya sobsss3x

      Padam
  10. Semua cantik2...rambang mata di buatnya..tak tau nak pilih yg mana..heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. adeh! icka pening + rambang, apatah lagi bie ni.. hehehe same la kta

      Padam
  11. no.2 tuh miya suke.. dgn design from hatta dolmat.
    yang lain miya xbrp berkenan pulak..xthu mgkin dh selalu tgk design yg same. gud luck tuk preparation bie. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua suka design hatta kan? hehehe.. bie pun suka juga. baju wedding memang semua style can tu.. hmmm.. tatau la nak cari kelainan camana lagi ni. hehe :D

      TQ Mia

      Padam
  12. seriusly rambang mata gila..semuanya sgt2 cantik la cik bie..hehe..
    suka yg pink tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa.. pink banyak pink ni fyka, yg mana satu ye? hehe :D poning dah cik bie ni haa, :D

      Padam
  13. bie...cik mah suka no 2 n 3...nk pinjam gmbar boleh????t nk tunjuk dekat vendor...hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh! boleh je.. tak ada masalah :))

      Padam
  14. sume nye menarik..pilih cepat dear...huhuu..

    *i dunno my bentuk badan sesuai shape yg mana?? how to know? leh kasik advice skit?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bie dah pilih dah sayang.. hehehe..

      nak tahu bie pilih yang mana? surprisee!! hehehe.. tunggu 3hb februari nanti.. :D

      tips bentuk badan n pakaian yang sesuai nanti bie share dengan semua kat next entri ya :)

      Padam
  15. i like the second one. hehe :P nina pn tgh cari idea utk baju bersanding nih. tq bie sbb kasi idea ni, hehe boleh tumpang cucimate. hehe :D tak sbr nk tgk bie punye.. huehue

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx