Follow Us @soratemplates

Thursday, 2 August 2012

KADO DARI BIDADARI

Kado, dalam bahasa Indonesia.
Dalam Bahasa Malaysia ialah
HADIAH

Alhamdulilah, Cik Bie memenangi
Hadiah Giveaway pertama
Cik Bie

Ini adalah pertama kali Cik Bie 
menyertai cabaran Giveaway.
Sebelum ni, 
Memang tak ada keberanian
nak join.
Sebab, masih rasa tak ada
can lah nak menang

Sebab tak kretip dan entah lah..

Sehinggalah bidadari kasih 
turun ke bumi Jalinan Cinta
menjemput dengan santun

Agar Cik Bie join Cabaran itu.

Akhirnya, Cik Bie memenuhi jemputan itu
dan turut mencuba nasib.

Alhamdulilah
1 Ogos 2012
Berkat Ramadhan yang ke-12

Cik Bie memenangi hadiah yang Cik Bie 
impikan selama ini.

Terima kasih buat Bidadari QasehFariza
atas kepercayaan dan memilih Cik Bie
sebagai pemenang lantern paper
yang menjadi dambaan hati ini

Terima kasih sekali lagi

Untuk membaca entri yang berjaya memenangi
hadiah lantern paper, sila baca entri ini


12 comments:

  1. tahniah bie ;)

    kte tak sempat nk join..hihi

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah cik bie,rezeki nk kawen namanya..<3

    ReplyDelete
  3. Congratz Bie! Rezeki orang nak kawen. nanti leh guna paper lantern tu untuk deko2 =)

    ReplyDelete
  4. dah agak awak mesti menang,baca entri tu tak tertanding..huhuhuh..tahniah bie!

    ReplyDelete
  5. wahh bestnyer bie..... menang contest. congratz..

    p/s : sy xpnh nak join GA.sbb segan kot. hoho.

    ReplyDelete
  6. Terima kasih atas sokongan dan dorongan kwan2 semua.. hehe. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx