SAMBAR-MENYAMBAR

04:48:00


Antara hasil sambaran hari ini. Sila menangis tengok poket. Moga Allah menggandakan rezeki kami. Amin..

Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

7 ulasan

  1. kempis betul macam ni.. takpe, duit raya ade.. =)

    ReplyDelete
  2. menangis tak berlagu dah ni.. Btol2..Duit raya dr Cik Ode lom Claim lagi ni.. hehehe $_$ hohoho.. aku bermata duitan.. hohohoo

    ReplyDelete
  3. fuiyoh..... byk nye..
    best nye dpt duit raya.. thun ni saya xdpt lgsg (T_T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni baru satu hari punya sambar. hari lain? huhuh tatau la.. wet mcm air.
      tahun ni, tahun last kita dapat wet raya. Oleh sebab nak kawin dah, semua xnak bagi :((.. sedih juga.

      Delete
  4. wah bie, semangat nye awak. shopping kain utk dayang2 ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah semangat. tinggal 4 bulan je lagi. rasa mcm 4 hari huhuhu.. kain dayang x sho\pping lagi. ni kain utk diri sendiri.. hehe.. material je

      Delete
  5. kalau pergi nagoya memang menangis poket dibuatnyeee...

    :')

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim