SAMBAR-MENYAMBAR

By BIE - 4:48:00 PG


Antara hasil sambaran hari ini. Sila menangis tengok poket. Moga Allah menggandakan rezeki kami. Amin..

Published with Blogger-droid v2.0.6

  • Share:

You Might Also Like

7 ulasan

  1. kempis betul macam ni.. takpe, duit raya ade.. =)

    BalasPadam
  2. menangis tak berlagu dah ni.. Btol2..Duit raya dr Cik Ode lom Claim lagi ni.. hehehe $_$ hohoho.. aku bermata duitan.. hohohoo

    BalasPadam
  3. fuiyoh..... byk nye..
    best nye dpt duit raya.. thun ni saya xdpt lgsg (T_T)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni baru satu hari punya sambar. hari lain? huhuh tatau la.. wet mcm air.
      tahun ni, tahun last kita dapat wet raya. Oleh sebab nak kawin dah, semua xnak bagi :((.. sedih juga.

      Padam
  4. wah bie, semangat nye awak. shopping kain utk dayang2 ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. haruslah semangat. tinggal 4 bulan je lagi. rasa mcm 4 hari huhuhu.. kain dayang x sho\pping lagi. ni kain utk diri sendiri.. hehe.. material je

      Padam
  5. kalau pergi nagoya memang menangis poket dibuatnyeee...

    :')

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx