2 HARI YANG TIADA

By BIE - 9:31:00 PTG

2 hari yang tiada?
Tah apa-apa je tajuk entri ni
sebenarnya ni ayat tergantung diawangan

Sebenarnya Cik Bie nak cakap
2 hari yang tiada 
apa-apa progress untuk wedding preparation

Pergi kerja, balik kerja.
dah tentu-tentu tak ada progress
Bila balik kerja, tengok barang-barang kawin macam
tak ada perasan jek.
hahaha..

bahana kepenatan kot lately ni
Tapi, timbul jugak kerisauan
bila nak gerak ni.

Kelmarin baru start jahit manik 
baru 1 rantai
2 hari untuk 1 rantai?
Biar betik Cik Bie ni

Makin dekat, makin lembab buat kerja 
dan semua preparation. 
Tolonglah bangkit semula!!!

Doakan Cik Bie ye kawan-kawan

* * *

Berikut adalah gambar-gambar sugar glider kat
Uptown Shah Alam

Ofkos, Cik Bie bantah! 
Tak suka sugar glider

Kalau tucin tak pe lah kan? kan?
weeee..

Maaf ye sugar glider - sugar glider sekalian




Comel, tapi tak mampu memenangi hati Cik Bie
hehehe. Sekali lagi maafkanlah..
kutak bisa... oooo..
ops ternyanyi pulak..

hehehe

  • Share:

You Might Also Like

10 ulasan

  1. Ha, makin dekat tarikh makin malas nak buat segala persiapan kan? Nana pun sama. kenapa ek? aduhaiii...

    *sugar glider tu comel. tp nana pun tak suka. takut dengan binatang. hihi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. TU lah masalah kita ni nana.. kenapa ya? kita pun tak tahu... sedih rasa hati. Sebelum ni.. rasa sangat berkobar-kobar. huhuhu..

      Cik bie memang tak suka sugar glider. huhuhu. tapi suka kat kucing.. wee :D

      Padam
  2. go go bie..jgn lmbt2 nnti takde la kelam kabut.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. sarah doakan bie tau.. huhu..

      hope dapat setelkan semua urusan n kerja dengan pantas dan lengkapnya. AMin... :))

      Padam
  3. eh sama lah kita... makin dekat makin malas.. balik rumah masak dok tgk tv n tido aje,.. barang2 dalam bilik tengah tak terusik lagi.. kenapakah? ini sindrom org nak kawen ke cik bie.. hahahaha.. pitammmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya Allah cik cha.. tak sangka kita share sindrome yang sama ni. Mcamana ni cik cha.. tak boleh biarkan benda2 ni berlarutan ni. Terbengkalai nanti semua urusan. risaunyaaaa..

      mulut ckap risau, tapi apa benda semua tak gerak ni. Adoyyy

      sama-samalah kita berdoa moga kerajinan di tingkatkan. Amin

      Padam
  4. samalah saya..makin dekat makin lembab pulak saya ni..huhuhuhu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. masalahkan cik saila? tension dengan diri sendiri. bila dah malas n lembab, payah nak paksa diri. Apasal tah.. huhuhuhuhu sedih mengenang nasib diri. huhuhu. sedih!

      Padam
  5. lahaiiii byknye sugi cikbieee.

    BalasPadam
  6. fyka.. tu bukan sugi cik bie... tu kat kdai pet.. hehehe..

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx