Follow Us @soratemplates

Wednesday, 12 September 2012

KOLEKSI KASUT PENGANTIN

Holla sayangsss..
Hari ini dah start kerja semula.
wink.wink

Jom cuci mata bersama-sama 
tengok gambar-gambar kasut yang
cantik dan vogue the vasss ni

2 yang teratas, sangat tinggi dicarta hati Cik Bie
u'ols pulak macamana?



Ini Kasut Resepsi Memey


Ni Kasut Resepsi Blogger BRIDE-NOTE











34 comments:

  1. Replies
    1. kan.. semua pun cantik.. nak semuanya.. hahaha selera buaya betol Cik Bie ni

      Delete
  2. Pengsan..nasib baik dah beli kasut hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis, marilah kita pengsan bersama-sama.. hehehe :D

      Delete
  3. hoho.. nak semua..hajat hati ritun nk diy gk kasut..tp pakai yang mn ready je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak senang kerja n urusan memang ready je Cik Tqah. Cik bie pon mula2 pk, kalau dah pening sangat. nak ready made je..

      tup2, my kazen willing nk uruskan hal kasut resepsi ni.. alhamdulilah... bagai pucuk dicita ulam pun datang

      Delete
  4. sume lawa2 cik bie, sy paling suke pic no 5, cousin awk 2 tempah kt ne ye tlg risik2 kn utk sy nak gak tempah custom shoe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya'allah, nanti cik bie sharekan semuanya kat sini ya :)

      Delete
  5. Replies
    1. kan... gimme 5jatuh cinta dengan semua ni

      Delete
  6. semua cantik-cantikkkk! ohw,rambang mata..huhuhu!! saya paling suka yg third last dgn last.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. geram kan? sangat cantik semuanya.. banyak lagi sebenarnya yang cantik.. argghhh.. histeria jadinya

      Delete
  7. fana vote for the first one and the last one..haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fana, kita same.. suka sangat the 1st one.. hasil kerja tangan hatta dolmat.. Agak2 hatta nak sponsor x? wink2.. *ko ingat ko tu retis ke bie?? haha :D

      Delete
  8. blink2 bie..menarik. ex b2b pun berkenan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ex b2b nak pakai pun apasalahnya.. hehehe.. puan qaseh pakai wat jalan2 dinner dgn hubby ke.. g kenduri kawin ke.. heheh :) pasti comel sangat :)

      Delete
  9. I love no3! Simple yet adorable.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita bercita rasa sama lah ana :))

      Delete
  10. wow!hatta dolmat..no wonder la cantik..huhu..
    kalau nak sponsor, suruh kazen bie sponsor..hahaha..
    fana tak cari kasut lagi nih..adoii..
    eh!dah book OP belum?cepat2 tau..promotion end by end of this month...jimat$$$ gitu...huhu..berbaloi baloii..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, hatta dolmat memang superb.

      hahaha.. kalau kazen bie sponsor, alhmdulilah.. Amin :))

      bie belum tempah lagi la fana. belum ada masa nak buat research.. huhuhu

      adoy, pening..pening

      Delete
  11. Replies
    1. Yeaaay.. kita sama la puan mun.. gimme 5 :)

      Delete
  12. Replies
    1. Yups.. bie pun suka jugak yang tu. Cantikkan?

      Delete
  13. wah, kasut sendiri yer.. kiter guna mak andam jer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan ada org nak tolong pi hantar tempah. grab je lah kan? hehehe.

      Delete
  14. linda suke kasut dlm pic no 3 ngan kasut yg ats BMW tu..cun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah.. cantik sangat kan? Cik Bie pun suka :))

      Delete
  15. cik bie, alyn suka yang first ! And 3rd dr paling bawah. :))

    ReplyDelete
  16. Gojess sume kasut tu cik bie..
    Kasut resepsi kite dh ade, pki vendor punya je dh..
    Kasut nikah je x decide lg.. Adess, byk plak kasut nk di bli.. Pas kawen blum tentu dpt pki .. Klu tempah, mak ooi yaii, bajet nyye.. Last mnt nnt bli je laa..

    ReplyDelete
  17. tebal2 sungguh kasutnye...

    ReplyDelete
  18. kak kasut yg no 5 yg ada anak pantung bape harga plse pm sy or msj or col 0147178769

    ReplyDelete
  19. salam...mane nk cr kasut2 yg de tali tu mcm wrna hijau, putih, pink atas n bwh skali tu eh?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx