Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

MY DREAM WEDDING CAKE

by - 01:35:00

Salam petang yang mengantuk di opis
Hahaha.. Segarkan mata dengan meng"hupdate" belog
hahaha. tak pe kan?kan?
hahaha

Yok! Kita cuci mata dengan melihat kek-kek perkahwinan 
yang cantik-cantik belaka ni
Aduh! jatuh cinta 
jatuh cinta 
jatuh cinta 

Nak yang macam semua
kat bawah ni boleh tak?
hahaha..
tak habis-habis *Verangan je Cik Bie ni kan?

Hahaha. Haruslah, nama pun B2B ye tak?
Mana datangnya kenyataan kalau bukan melalui
impian atau angan-angan

Berfalsafah pula daku dipetang hari yang
sangat membuai lena ni.
hahaha..

Jom layan gambar.!
Zaaazzz..





















You May Also Like

20 ulasan

  1. suka2...tapi mama cik mah kata...jgn nk pelik2 sngt ek..xcntik pun..huhuhu...sedih dgr..ala mama xtau trend kek sekarang..hhehe...cntik2....ckp je kan nk mcm ne..semua ada....

    ReplyDelete
  2. Itu jugak dugaan untuk kita juga kan cik mah. Kadang2 kita minat, tapi parents tak setuju. Tak menjadi juga. Kena ada persetujuan 2 pihak. Baru lah boleh direalisasikan.. huhuhu...

    ReplyDelete
  3. kek zaman skrg ni terlebih cantik sampai syg nk mkn..hehehe :D saya suka gila tgk kek yg polka dot warna soft tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak simpan je buat kenangan tak boleh pulak kan cik saila? hehehe.. kalau lah boleh.. dah simpan dah dalam peti kaca.. wat kenangan + perhiasan.. haha.. kedekut betul cik bie :D

      Delete
  4. Cik Bieeeee..... nana suka kek 3D yang ada butterfly tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..cik bie suka semuanya! hahaha.. gelak besar konon2 dapat semua kek2 ni..

      Delete
  5. Cik biee..saya suka sangat kek yang warna warni itu....picture number 10...cantik sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. cik bie pon suka. sangat suka benda2 warna warni ni.. :))

      Delete
  6. suka2.yg first tu almost sm dgn kek yg sarah nk awal2 dulu.tp x dpt sbb makcik x dpt buat kn kek mcm tu.tym potong kek br tau rupa wedding kek mcm mn.huhu.pasrah aje la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sarah jangan lupa update kek sarah ye.. takpe, gerenti makcik sarah buatkan kek yang cantik kan? yang penting ada kek..

      tak sabar nak tunggu sarah buat wedding review :))

      Delete
  7. waduh..cantik2 nyer...mula la sy pn berangan jgk..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yok yayaa.. kita mula memasang angan-angan.. ehehehe Yeay..! Cik Bie ada geng!

      Gimme 5

      Delete
  8. sygnye nak potong kek2 tu!! cun sgt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la masalahnya, kalau cantik sangat kan cik susu.. hehhee :D

      Delete
  9. mana nak cari ni kek2 cantik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak jugak vendor2 kek kawin yang buat kek2 ni. Tapi kena cari yang betul2 mahir..

      Delete
  10. Uuuumangai...cantik bonar keknye haa. Mau sampai riban kalau kek2 mcm ni.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 kek je dah harga 1 pelamin.. hahaha.. harusla ribu riban harganye kan?.. hehehe..

      Delete
  11. kek pon penting gak tu..hehe..kalo cantik blh posing lama2 kat kek kan?? rad order kek biasa je.. SR.. sbb my mom taknak kek pelik2 ni.. huhu.. sedey je.. tak pe, yg penting my mom suka.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Sokey rad.. kalau artis or anak sultan. Nak kek 10 tingkat pon x jadi masalah kan?..hehehe..

    yang penting keredhaan keluarga

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx