PAPAN HITAM COMEL

By BIE - 11:11:00 PTG

Semalam, Cik Bie eksited sangat sebab jumpa benda ni 
masa shopping barang dapur kat Giant Shah Alam
Hahaha..




Tak sangka boleh terjumpa.
Loser gila kan? tak tahu nak cari benda ni kat mana
sebelum-sebelum ni

Rupanya dekat je dengan rumah

Apa lagi, teruslah sambar untuk props 
pre-wedding nanti
Errkk.. pre-wedding
(ada orang yang sudi ke Bie nak shoot pre-wedding ko)
Hahaha.. ok abaikan. Verangan jek!

Atlis, nanti boleh letak kat meja guestbook bersama ini.


weee.. saja nak share dengan sesiapa yang masih mencari benda ni
Dia ada kat bahagian mainan kids.

Lepas guna, semua ni boleh disimpan untuk generasi akan datang
Hik..hik.. *Verangan lebih ni
Ketuk kepala kang!
ahaha
Bye
:)

Untuk mendapatkan Blackbord Set dan Easel ini,
boleh beli secara online di,

https://www.facebook.com/oratixcreative



  • Share:

You Might Also Like

30 ulasan

  1. pastu boleh guna untuk ajar anak2 ABC 123..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul.betul.. hehe.. salah 1 kegunaan masa depan tu.. hehe

      Padam
    2. KNP sy klink web 2 xda APA...sy sdng mncri papan Hitam 2

      Padam
    3. awak boleh dapatkan disini https://www.facebook.com/oratixcreative

      maaf atas kesulitan :)

      Padam
  2. nak cari easel cumel tu di daiso wiken ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat mencari zila.. kat daiso memang banyak

      Padam
  3. beli awl2, nnti senang nk prepare kan. Nanti mesti ade je kegunaan bende tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup.. betul2.. seperti gantung di dapur as papan nota kan?

      Padam
    2. nak beli kat mane ek ? nak letak kat dapur . senang bini nak bgitahu menu . huhu

      Padam
  4. kita sama! memang nak blackboard macam ni...hari tu dah jumpa tapi masa tu cakap nantilah beli...arap2 benda tu x abis...hahaha....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaállah ada banyak lagi.. hehe

      Padam
  5. beli awal-awal senang..tade la rase duit kuar mcm airr..heeee:))

    BalasPadam
  6. heeee easel kecit tu cha dah beli kat daiso ari tu.. nak letak kat guest note juga nanti.. yeaaayy. hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup.. ck bie juga beli di daiso :)) jom mendekoo

      Padam
  7. Ha, nana tak beli black board comel tu. emak nana cikgu sekolah tadika. so, boleh mtk mak nana rembatkan sekeping dua. hihi. :)

    siap dengan chalk & duster. ^^,

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahh.. untungnya nana.. hehe free je.. xpayah susah2 nak cari n beli kan? hehe

      Padam
  8. yeay i pun dah ada kedua2 items tu.. hehe

    BalasPadam
  9. hehe, saya guna masa tunang haritu.. beli kat daiso

    BalasPadam
  10. Sama mcm cik mah punyer...suka2......

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh.. kita sehati sejiwa nampaknyaaa.. hehe

      Padam
  11. haa...nak cr jugak. thanks a lot dear =)

    sya-orked.blogspot.com

    BalasPadam
  12. berapa harga chalkboard tu? kirim beli boleh? sini xde jual.. :-)

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx