Follow Us @soratemplates

Tuesday, 25 September 2012

PAPAN HITAM COMEL

Semalam, Cik Bie eksited sangat sebab jumpa benda ni 
masa shopping barang dapur kat Giant Shah Alam
Hahaha..




Tak sangka boleh terjumpa.
Loser gila kan? tak tahu nak cari benda ni kat mana
sebelum-sebelum ni

Rupanya dekat je dengan rumah

Apa lagi, teruslah sambar untuk props 
pre-wedding nanti
Errkk.. pre-wedding
(ada orang yang sudi ke Bie nak shoot pre-wedding ko)
Hahaha.. ok abaikan. Verangan jek!

Atlis, nanti boleh letak kat meja guestbook bersama ini.


weee.. saja nak share dengan sesiapa yang masih mencari benda ni
Dia ada kat bahagian mainan kids.

Lepas guna, semua ni boleh disimpan untuk generasi akan datang
Hik..hik.. *Verangan lebih ni
Ketuk kepala kang!
ahaha
Bye
:)

Untuk mendapatkan Blackbord Set dan Easel ini,
boleh beli secara online di,

https://www.facebook.com/oratixcreative



30 comments:

  1. pastu boleh guna untuk ajar anak2 ABC 123..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.betul.. hehe.. salah 1 kegunaan masa depan tu.. hehe

      Delete
    2. KNP sy klink web 2 xda APA...sy sdng mncri papan Hitam 2

      Delete
    3. awak boleh dapatkan disini https://www.facebook.com/oratixcreative

      maaf atas kesulitan :)

      Delete
  2. nak cari easel cumel tu di daiso wiken ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat mencari zila.. kat daiso memang banyak

      Delete
  3. beli awl2, nnti senang nk prepare kan. Nanti mesti ade je kegunaan bende tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. betul2.. seperti gantung di dapur as papan nota kan?

      Delete
    2. nak beli kat mane ek ? nak letak kat dapur . senang bini nak bgitahu menu . huhu

      Delete
  4. kita sama! memang nak blackboard macam ni...hari tu dah jumpa tapi masa tu cakap nantilah beli...arap2 benda tu x abis...hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaállah ada banyak lagi.. hehe

      Delete
  5. beli awal-awal senang..tade la rase duit kuar mcm airr..heeee:))

    ReplyDelete
  6. heeee easel kecit tu cha dah beli kat daiso ari tu.. nak letak kat guest note juga nanti.. yeaaayy. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. ck bie juga beli di daiso :)) jom mendekoo

      Delete
  7. Ha, nana tak beli black board comel tu. emak nana cikgu sekolah tadika. so, boleh mtk mak nana rembatkan sekeping dua. hihi. :)

    siap dengan chalk & duster. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh.. untungnya nana.. hehe free je.. xpayah susah2 nak cari n beli kan? hehe

      Delete
  8. yeay i pun dah ada kedua2 items tu.. hehe

    ReplyDelete
  9. hehe, saya guna masa tunang haritu.. beli kat daiso

    ReplyDelete
  10. Sama mcm cik mah punyer...suka2......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh.. kita sehati sejiwa nampaknyaaa.. hehe

      Delete
  11. haa...nak cr jugak. thanks a lot dear =)

    sya-orked.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. berapa harga chalkboard tu? kirim beli boleh? sini xde jual.. :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx