Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

RAWATAN KACA

by - 04:50:00

Masa taip entri ni,
kesakitan di lengan amatlah terasa

Maaf buat semua, sebab entri ini dan sebelumnya
tak ada kena mengena dengan persiapan 
wedding Cik Bie

Huhuhu.. alkisah sebenarnya, amatlah malas nak pergi klinik
untuk ambil suntikan pembunuh kuman 
(yeke namanya gitu, lupa nak tanya doktor)
bantai jela labu.

Sebab banyak sangat kerja berlambak kat opis
n kena deliver dengan cepatnya
dilema sungguh! : |

Tapi, atas nasihat kawan-kawan tersayang seperti


dan kawan-kawan opis juga

Cik Bie pon pergi la jugak
Pusat Kesihatan UiTM 

memang betul, kena cucuk. Lepas tu, luka kaca tu kena cuci
huhuhu. Sedihnyaa..




Yang paling best, dapat MC 1 hari,
Tapi tak berbaloi la, 
sebab dah kerja half day
huhuhu

Tak pe, atlis dapat balik rumah
n tido dengan girangnya
hahaha..

Thanks all, doaka Cik Bie pat-pat ok
Luka ni cepat2 kering n sembuh seperti
sediakala
Amin

You May Also Like

4 ulasan

  1. bagus@, dengar cakap.. hehe, rehat betul2 dan habiskan antibiotik tu ye.. eh, dah macam mak2 pulak.. ekekeke.. bahaya tau kalau tak g klnik, entah ape2 ada kat kaca tu..

    ReplyDelete
  2. hihi.. bagus cik bie.. patutnya mintak la mc untuk esok sekali.. ckp nk rehat.. hahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx