Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

BUTTON BADGE TEMPLATES

by - 04:27:00

Salam semua.
Terlebih dulu Cik Bie nak mintak maaf,
sebab lama sangat hold permintaan
beberapa orang B2B yang meminta supaya 
Cik Bie emel kepada mereka

Button Badge Templates


Sebab sebelum ni,
dalam entri DIY Button Badge
Cik Bie ada share templates
dimana B2B boleh edit dan buat sendiri
design Button Badge yang mereka
kehendaki

Malangnya, link itu tak dapat diakses
dan mereka gagal men "Download" nya

So, hari ini.
Barulah Cik Bie dapat menunaikan janji
tarrrraaaaa...
Sila download ya..


Selamat mencuba!
:)

You May Also Like

6 ulasan

  1. yeaaahhh..nk try buat sendirii..

    ReplyDelete
  2. cantiklah...tq2 cik bie.... :)

    ReplyDelete
  3. tq so much cik bie .. awk mmg baik + rajin layan kerenah kami .. hihihihi ..

    ReplyDelete
  4. wah..time kasih cik bie! :)

    p/s: cik bie..nanti jemput mai ye kenduri fana :)

    ReplyDelete
  5. ala..xley bukak. kat ofis, kena block..huhuhuhu ley emailkan x? shabanunsalwa@gmailcom.

    ReplyDelete
  6. Salam, saya ada jual DIY button badge.

    Kebiasaannya raw material button badge kene guna mesin untuk punch button tu supaya dia melekat kuat tak longgar.

    Tapi saya dah diubahsuai raw material tersebut supaya boleh buat DIY tanpa guna mesin.

    Saya ada advertise di link ni http://www.majalah.com/?classified:saya-menjual-button-badge-kosong-diy:8HJDBX940Y

    Boleh e-mail saya just_ina@hotmail.com atau njbuttonbadge@hotmail.my untuk menempah atau lawati FB NJBB www.facebook.com/njbuttonbadge.njbb untuk button badge yang dah siap.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx