CHEESY 7 RED CARPET PARTY

01:16:00

Peringatan.!
Sila abaikan wajahku yang semakin menambun
Hahaha..

3/1/2013

Permulaan tahun dengan semangat dan azam baru
Yeay.!
Bermula dengan undangan ber"party" bersama
Blogger Terkenal
"Abang Nara" dan "Hanis Zalikha"
serta Artis
"Hujan"
di Pizza Hut Kota Damansara


Bertemakan, Orange & Cheesy Yellow



Sumpah! Kekenyangan sangat-sangat makan Pizza tuh
Errr.. baru la plan nak berdiet. Haha. 
Sabo je la


Alamak, menang voucher pizza hut pulak.
Makan Pizza lagi? Bila nak diet ni?
Ish. Alasan je ko ni kan bie?
haha..
Sengal*
(2nd Place for Fruit Ninja Wii Game)


Nara rangers!
Semuanya sporting dan giler-giler


ThankYou Pizza Hut 
dan semua yang terlibat



You Might Also Like

15 ulasan

  1. wah bestnye jumpe hanis zalikha lagi..:) oh jeles :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan je ni, sebab ingatkan ada abang nara je. hehe

      Delete
  2. wahh beznya bie..... nk jmpa abg nara arrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tak expect pon dapat party dengan dia. hehe

      Delete
  3. dear...i have the same sweater like HZ...jelesnye ci bie dpt jmp die...uuuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waahh.. hatif dah boleh jadi mcm HZ.. hehe..
      Cik Bie dulu 1 uni n kolej dengan HZ ni, dah muak la tengok muka dia. haha

      Delete
  4. dah semakin berisi cik bie...lagi lawa...daripada kering je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. obvious sangat ye?
      ish..ish... kena diet ni. hehe

      Delete
  5. semakin happy nmpknya.. bgus2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah kak, dah beransur pulih.. :)

      Delete
  6. Bulat cik bie skng..;) hepi sokmo taw..

    ReplyDelete
  7. Jelous nya Bie dpt makan pizza dgn abg nara & HZ!!!!

    ReplyDelete
  8. cik bie.
    nampak lagi berseri seri tau dak.

    cayok laaah
    suke tgk muka cik bie bila tak specky.
    suweeet.

    ReplyDelete
  9. blogger, jom join!

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim