DIY SAMPUL DUIT TOL

by - 21:08:00

Salam SELASA buat semua
Salam yang penuh berbunga-bunga
buat tatapan sahabat semua
Harap-harap bertambah gembira.!

Cak.!
Perkongsian kita teruskan lagi dengan men DIY
Sampul Duit Raya.!
eh yeke? hehehe.. Tapi kita tukar nama sikit ye
jadilah Sampul Duit Tol


Buat sesiapa yang sedia maklum,
Orang Johor ni ada Tol sebelum pengantin lelaki 
masuk perkarangan rumah pengantin perempuan
atau naik pelamin mereka
So, nak meng"HAVOC" kan lagi acara
Jom kita DIY khas 
Sampul Duit Tol untuk upacara ini
hehehe
*Tak de kerja sungguh*




Bagi sesiapa yang rajin tahap dewa tu
boleh lah cuba DIY ni



Ok.! Tammat.
Senang kan?

Cik Bie attach sekali softcopy kat situ
Senang-senang, boleh la uóls download
Buat touch up sikit
dan print out, dan gunting dengan gigih
dan meng"gam" dengan bersungguh
dan siap deh.!

Selamat Mencuba

Love,

Cik Bie

You May Also Like

16 ulasan

  1. Thanks ye Bie. Nana nak buat sampul ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..
      cuba tau! hehe :))

      Delete
  2. homaigoshh..bie! sila buat sampul duit raya..saila nk tempah..plis,pliss,plissss :D
    nk custom made punya..boleh takk? ihee :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. tak cukup tangan lah nak buat bisnes saila.. sebab tu bie lagi suka share jek. hehehe :D

      Delete
  3. wahhh...rajin dan gigih b !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni terlebih rajin namanya. tapi dulu la.. hahaha

      Delete
  4. Ala2 comelnyer....btul tu saila...le wat smpul duit raya ni..ehheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. buat la cik mah. nanti raya boleh bagi kat orang. hehehe.. custom made lagi. haha :D

      Delete
  5. rajinnn sunggoh b buat DIY.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja nak penuhkan masa lapang. hahaha.. lapang lah sangat. kan? hehe :D

      Delete
  6. eh2x..menarik ni...nak ea Bie...hihihi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je ayut.. selamat mencuba. hahaha :)

      Delete
  7. Wahh!! Cik BIE ni sngttt kreatiff... hehe.. Org Johor mmg byk tol, byk stesyen tol.. Nanti nak cube nih.. pngntin laki yg byk kene byr toll.. tq ea cik BIE!. :)

    ReplyDelete
  8. Hi cik B, trimakaseh sudi berkongsi hasil DIY awak. Banyak dah sy grab (sorii >.<) dan dapat ilham.Thanx a lottt (:

    ReplyDelete
  9. alooo...da kaweng, klo x nk jg. sbb mmg bertol rtu

    ReplyDelete
  10. salam...cantik n simple..dear blh x share file sampul duit sbb bile saya klik link tu file not found...tq dear hazariah82@yahoo.com.my

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx