Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

MASA oH MASA

by - 22:56:00

Assalamualaikum w.b.t
Hye semua, Cik Bie harap semuanya sihat-sihat jek


Oh! Rindunya kat blog ni,
sebuah kerinduan yang tak tergambar dengan kata-kata
hehehe. *propanyaa.. haha

Sejak dah sambung belajar ni, masa Cik Bie
agak terbatas. Kadang-kadang rasa nak belah je
badan ni, jadi 2-3 bahagian untuk buat 
semua kerja dalam satu masa

Hahaha
Padan muka.
Masa tak bizi, nak sangat jadi bizi
Jadi, bila dah hidup huru-hara sebab bizi
nak banyak bunyik pulak kan?
haha. *gedik!

Anyway, alhamdulilah..
I'm happy with my life
"I'm Happy to Be Single"
Hah! ni ayat tipu. Kalau ada sesiapa yang single cakap cenggini
sepak je muka dia lelaju. Sesungguhnya dia sedang menipu
ahahhaa.. tu sebenarnya ayat penyedap hati sanubari jek.
hehehe..

Sebenarnya, ada lagi catatan yang tertangguh
Cik Bie sebenarnya nak buat review entri 
untuk program Halaqah yang pernah Cik Bie hebahkan
dan juga program Aman Palestin di
Kolej Mara Seremban

Masa oh Masa
dimanakah kamu?

Moga dikurniakan kekuatan untuk terus menulis 
dan berkongsi pelbagai IDEA
itu sudah tentu.!

Miss U'ols.

Love,

Miss BIE

You May Also Like

6 ulasan

  1. Replies
    1. cik bie mik master lak ct. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. hye thirah, cik bie sambung it pulak. hehe :)

      Delete
  3. pengurusan mase yang penting...mase ade je,bz tu alasan je kn2 cik bie...hehe nk gak sambung master..huaaa #alasan sy pn xde mse gak hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha.. betul sangat anim.
      Alasan je tu tak de masa.
      hahaha..

      bertepu macam2 perkara dalam otak ni
      rasa tak bermaya kalau x tulis blog ni

      huhuhu.. miss my blog.! miss my blog.!

      Delete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx