Follow Us @soratemplates

Thursday, 13 June 2013

PERSIDANGAN KAUM HAWA

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wanita hiasan dunia,
Seindah hiasan adalah wanita solehah

Cak.! Sayang kawan-kawan
Cik Bie rindu semuanya

Hari ni, Cik Bie nak kongsikan serba sedikit tentang

Konvensyen Bidadari 2013 



yang akan diadakan tidak lama lagi,
difahamkan, konvensyen ni akan mengumpulkan kaum hawa
dalam suatu persidangan sambil membicarakan isu
kewanitaan, kepimpinan, pendidikan dan rumah tangga.

Weehooo.! Tak sabarnya Cik Bie nak pergi persidangan ni.
Uóls pergi tak? Sesiapa yang pergi, boleh update kat Cik Bie ye?
Mungkin nanti kita boleh ketemuan dong..
(ups, terbicara bahasa asing pulak) 
hehe.

Yelah, Secara lumrahnya,
Boleh dikatakan setiap menjadi impian setiap yang bergelar wanita
mahu menjadi bidadari ditaman syurga melayani suami yang mereka cintai
Berkongsian ilmu ni, bagi Cik Bie sangat bermanfaat bagi setiap wanita, 

Ia diadakan lagi pada tahun ini, konvensyen ini merupakan persidangan kaum hawa,
Cik Bie Sharekan gambar-gambar sekitar persidangan pada tahun lepas (2012)





Subahanallah, ramainya kaum hawa yang menyertai persidangan ini,
dijangkakan, penyertaan pada tahun ini akan meningkat
Jadi, kita kena cepat-cepat mendaftar dan membeli tiket ke persidangan ini.
lagi-lagi sekarang ni, tengah pakej EARLY BIRD

Pakej EARLY BIRD
(Sebelum 30 Jun 2013)
--
Harga Pelajar - RM90
Harga Bukan Pelajar - RM100

Pakej BIASA
(Selepas 30 Jun 2013)

Harga Pelajar - RM150
Harga Bukan Pelajar - RM200

Pakej BERKUMPULAN
(lebih daripada 20 orang)

Setiap orang - RM100

Sebarang maklumat lanjut mengenai konvensyen ini, 
boleh ke laman web Konvensyen Bidadari 2013

Sesiapa nak mendaftarkan diri boleh terus menghubungi Bie ok?
Fb : www.facebook.com/BlogJalinanCinta
Emel : blog.jalinan.cinta@gmail.com

Talian : 
Whatsapp/SMS/Call - 014-7014-614 atau 013-7199-537


4 comments:

  1. Yong berminat la.. kalau hjg bln 8 ni, Insyaallah Yong dah kawen. bolehla ajak bakal suami. yang pakej early bird tu utk pasangan ke @ by person?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom.jom.. boleh bawa bakal suami sekali. pakej early bird, kalau termasuk suami + isteri cuma RM150 je, kalau pasangan tu pelajar RM140. hehe..

      Delete
  2. ooo kalau cmtu yong nak joinla. Yong student lg. bakal suami dah keja. dapat x RM140. cmna nak book ye cik bie? leh bg detail tak? sori emel yong probs lmbt loading. tu yg komen kat sini je. ni emel yong..farhain2010886686@gmail.com nnt yong try buka emel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok yong.. Cik Bie dah emel dah. hehe

      Delete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx