EARLY BIRD KE-2 - KONVENSYEN BIDADARI 2013

by - 23:49:00

Alhamdulilah... 

Salam Ramadhan buat sahabat blogger tercinta
Diam-tak diam dah masuk pun bulan Ramadhan kan?
Hari ni pun dah hari ke-3 pun.
Ish.Ish.. Sekejap je masa berlalu

Terima kasih kepada yang setia bersama
BLOG JALINAN CINTA
dari dulu hingga kini.

Berkat sokongan Semua.
Blog ini masih bernafas dan Cik Bie
masih mampu share macam-macam info
dan DIY dengan semua. Permintaan DIY
jangan ceritalah, memang berkodi sampai Cik Bie
jadi bingung nak dahulukan yang mana.

Tapi apa yang pasti, Cik Bie cuba usaha sedaya upaya 
menolong dan berkongsi dengan kawan-kawan untuk apa je
perkara yang Cik Bie tahu.

Oh ya! Cik Bie masih lagi terus menjual tiket ke

KONVENSYEN BIDADARI DUNIA 2013

untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web ini
www.thebidadari.com



Untuk pengetahuan semua. Ini dah masuk promosi Ke-2
untuk pakej Early Bird. Sebelum masuk Final stage
lebih baiklah kita beramai-ramai daftar dengan harga
yang murah ni. Alhamdulilah, masa 1st stage pertama
Ramai B2B yang mendaftar dengan Cik Bie. 

Tentatif awal

Tentatif Konvensyen Bidadari 2013


Tentatif Bengkel Suami Mithali


Insyaallah, ilmu yang kita timba nanti
akan membawa manfaat yang baik untuk bahtera
rumah tangga yang bakal dibina nanti.

Kepada yang sudah berkahwin dan belum berkahwin
ilmu ni sentiasa je perlu digali dan digali
suatu hari nanti pasti diperlukan.

Jom Bersidang.! Boleh reunion sesama kita sekali.

hehe.. Miss you All.. Muah!

You May Also Like

2 ulasan

  1. Jumpa kat sana nanti ye cik bie.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya farhain.. sampai jumpa nanti. hehe :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx