RAMADAN DENGAN KENANGAN

By BIE - 4:15:00 PG

Salam Ramadan buat semua
Rindu
Rindu
Rindu



Hanya perkataan tu je yang mampu untuk Cik Bie
ungkapkan pada Blog JC ni.

Sangat rindu untuk update pelbagai perkara
Otak ni, tak pernah kering dengan idea
cuma kemalasan je yang melanda diri
penyakit malas ni memang bahaya
doakan Cik Bie sembuh dengan cepat ye?
hehehe

Macamana dengan persiapan raya?
Tak lama lagi kan dah nak raya kan?
Minggu depan, Cik Bie pon dah nak start cuti
Pas tu apa lagi?
Balik kapong lah kite

Hehehe..

Moga Sahabat Blogger semua sihat sejahtera
Terima kasih kepada semua yang masih 
keep in touch dengan Cik Bie tak kita via FB,
Twitter, Emel dan Phone

Cik Bie hargai dan happy sangat dapat kenal
dan berkawan dengan semua.

Moga ukhwah yang terjalin nanti membawa 1001
manfaat untuk kita bersama ya?

Love,

Cik Bie

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan

  1. miss u too Bie! hehe..

    selamat hari ghaye bie! :) maaf zahir dan batin :)

    BalasPadam
  2. miss u juga fanaa... hehehe lama dah x jenguk fana kan? hehehe

    Selamat hari raya kembali

    maaf zahir batin :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx