MERAH VS TURQUOISE?

22:09:00


Merah dan Turquoise

Match ke?
Tiba-tiba Cik Bie terjatuh cinta dengan combination
warna-warna ni.

Tapi, boleh dikatakan juga
combination 

Merah & Baby Blue

Supaya effect nampak lebih lembut dan ayu
giteww

dah2, hari ni malas nak mengomel
Jom layan gambar.
Zaaazzzzzzzzzzzzzzz












You Might Also Like

12 ulasan

  1. oh...ok rupanya kan?tapi taktau la..td baru sembang ngn member...sy baru buat langsir kaler merah gelap(dah nk maroon dah kot) ngn kaler hitam kelabu gitu....tiba2 cam rasa nak tukar kaler tema dlm rumah ngn turqoise..rasa cam tak sesuai..tp tiba2 tgok yg ni cam ok.tapi taktau la...cuba sis,tgok langsir yg sy buat ni...sy bg link boleh?
    mintak pendapat ja...TQ...
    http://lamanprincess.blogspot.com/2013/08/keja-aku-beberapa-hari-ni.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye sis noor suraya :)

      Lama nya saya tak bertegur sapa dengan kawan-kawan blogger.
      Hehehehe..

      Saya dah jenguk blog sis dan drop komen disitu :)

      TQ ya.. Keep in touch :)

      Delete
    2. Hye sis noor suraya :)

      Lama nya saya tak bertegur sapa dengan kawan-kawan blogger.
      Hehehehe..

      Saya dah jenguk blog sis dan drop komen disitu :)

      TQ ya.. Keep in touch :)

      Delete
  2. sume kaler pon cantek Sya rase. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye cik orked,

      aah, cantikkan? terus terjatuh cinta saya :) hehehe

      Delete
  3. ye la bie..mmg combinasi yg menyerlah. suka sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kan cik puan qaseh.. ehehe.. jadi naik warnanya bila digabungkan.

      Setuju.!

      Delete
  4. bie, cantik lah.. tak pernah terpikir pun combination dua color ni boleh nampak menarik :)warna merah tu ala-ala berani, bila combine ngan turqoise nampak ayu comel je.. sweet !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu qa,

      lagi lembut warna birunya, nampak lagi ayu dan menyerlah.

      Tu la sebab cik bie jadi jatuh cinta ni. Hahaha :D

      Delete
    2. Betul tu qa,

      lagi lembut warna birunya, nampak lagi ayu dan menyerlah.

      Tu la sebab cik bie jadi jatuh cinta ni. Hahaha :D

      Delete
  5. Cik bie...adakah masanya sudah tiba sekali lagi? Rindu nak borak2 dgn awk lagi kat blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee.. cik puan haida syg..

      rindu awak sangat!!!

      hehehe masanya sudah tiba?

      hehehehe.. Hanya Allah je yang tahu kot :)

      Doakan ye :)

      Rinduuu nk borak dengan awak lagiii

      Delete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim