Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

NUFFNANG & PAPA JOHN'S PIZZA RAYA

by - 17:52:00

Hye semua, seperti yang dijanjikan
Cik Bie pergi memenuhi undangan khas Nuffnang dan Papa John's Pizza
ke Majlis Open House yang diberi nama
"Raya Celebration with Nuffnang & Papa John's Pizza"

Event start seawal jam 6.30Petang
Tapi, Cik Bie sampai sangat lewat.
Pukul 9.00 baru sampai.
Sedangkan majlis tamat jam 10 malam
Hahaha.. Gila kan?
Itu pun disebabkan ada hal-hal yang tak dapat dielakkan.
Nak buat macam mana kan?

Kalau nak cerita "hal" tu kat sini,
sampai ke esok pun takkan habis
Sebab sedih punya pasal.

Oklah, Bie pon x nak lah sedih-sedih.
Sebab perut pun dah terisi penuh dengan pizza. 


Sampai-sampai je, disuruh bubuh tanda tangan kat sini,
So, Cik Bie bubuh je lah. hehehe..
Semua tu autograf blogger-blogger hebat.
Aku insan kecil umpama semut merah jek.
Sobs..sobss...

Dah dia suh sain otograp kan.
Sain jelah sambil feelings2 retis gitewww
*sambil tangan dibahu, mata ke atas*
haha


Cak, My signature


Kasi close up.! Erkkk.. buruknyeww



Masa sampai-sampai tu,
semuanya tengah main games.
Gue tertinggal kereta api daa
Tak pelah, redha.

Tapi yang bestnya. Kami di serve khas oleh waiter Papa John's Pizza
atas kelewatan itu. Hahaha.. lawakkan?


Mereka make this special pizza for meeeee... yeay!
So, apa lagi. Cik Bie pon makan dengan kenyangnya.
Alhamdulilah. Rezeki Allah..

Thank you Nuffnang
Thank you Papa John's Pizza


Cak.! Happy dapat makan,
walaupun duduk terasing dari orang lain.
Padan muka. Siapa suh datang lewat kan?
hehehehe

End up nya, Cik Bie tak sempat berkenalan dengan
Bloggers yang datang malam tadi.
Lepas daripada majlis, 
kami berkenalan melalui twitter dan instagram saja.


Goodie Bag.!!! Love it


Tak terhabis makan.!
Tapau semua ni bawak balik.


End upnya,.. pagi ni, saya sarapan westengg
Pizza fresh reheat from Oben. hehehe

Selamat Pagi kawan-kawan.!


You May Also Like

4 ulasan

  1. hai hai cik bie.besnye makan pizza..cik bie kena tag..hehe

    http://cheekychubbycutegirl.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  2. Waahh.. terima kasih kerana men"Tag" saya.

    I will try my best :) hehe

    ReplyDelete
  3. Yes.. This is me Cik Nur :) hehehehe.. welcome to BJC :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx