Follow Us @soratemplates

Monday, 2 September 2013

REVIEW KONVENSYEN BIDADARI 2013 (PART I)

Assalamualaikum w.b.t semua
Hye.hye..
Sebelum Cik Bie move lebih lagi untuk review
Konvensyen Bidadari 2013
jom kita layan lagu

Oki Setiana Dewi - Wanita Syurga Bidadari Dunia


Alhamdulilah, Konvensyen untuk tahun ni sudah pun tamat
Rasa terkesan sangat di hati kerana dapat menyertainya
pada tahun ini dan sekaligus membabitkan diri
dengan menjadi Agen/ Wakil Tiket bagi IPT (UiTM Shah Alam)

Penyertaan dibawah Cik Bie, sebagai agen juga sangat memberangsangkan
Penyertaan pula tak terhad kepada pelajar sahaja.
Terbuka kepada kawan2 dan semua yang
berminat untuk menyertainya

Sampaikan,
Esok nak konvensyen.
Hari ini, masih ada lagi yang mahu membeli tiket
Alhamdulilah.. Syukur.


Seawal pagi Cik Bie tiba di PICC,
mendaftarkan diri dan ambil semua free tiket dan goddie bag 
(bagi 10 tiket percuma yang diberikan daripada pihak imuslim media
kepada semua agen yang aktif)
Tapi Cik Bie ambi 7 saja, 
5 tiket Konvensyen dan 2 tiket Bengkel Suami Mithali
Alhamdulilah syukur sangat.

Tapi Cik Bie tak tahu nak berikan kepada siapa tiket-tiket tu.
At last, Cik Bie beri kepada semua orang yang mahu
mendaftar pada saat-saat akhir konvensyen.
Alhamdulilah, rezeki mereka.



Gambar diambil pada hari Sabtu (31 Ogos 2013)
Untuk makluman semua, Cik Bie dapat pergi 1 hari je ke konvensyen ni
Sobbbsss T_T
Sebab ada tanggungjawab lain yang menunggu Cik Bie pada esok harinya
iaitu menghantar adik Cik Bie mendaftar sebagai salah seorang pelajar di ASWARA
dalam bidang penulisan kretif.

Tak apalah, apa-apa pun. 
Cik Bie dapat manfaat dalam semua talk
dalam konvensyen pada hari tersebut
Begitu juga dengan yang lain-lain kan? :)


Sekitar majlis berlangsung,
Alhamdulilah... Ramainya bidadari dunia, bakal wanita syurga.

Sementara itu, Cik Bie dapat peluang juga berjumpa
ex-bride to be blogger yang hebat tau
hehehehe

A big applause to
Farhain Azmi
daripada 

Sangat happy dapat jumpa dan ucapkan tahniah kepada beliau
atas pernikahan beliau bersama suami pada
2 Ogos yang lepas.

Sangat fresh dan Sweet diorang berdua
"Selamat Pengantin Baru buat Farhain dan Suami"
Can't wait with all of ur wedding review.

Update cecepat ye.
hehehe


Me with Farhain :)
(Sila abaikan saya yang semakin mengembang,
dan doakan saya dalam usaha menguncupkan
kembali pengembangan itu)
hak.hak.hak

Nota KakiTangan :
Will update soon
about pengisian program bersama semua
Moga ilmu yang diperoleh dapat memberikan manfaat kepada semua
*Peace*

Incoming Event
"Nikah itu Cinta"

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx