Follow Us @soratemplates

Monday, 7 October 2013

ALHAMDULILAH - MINI GIVEAWAY BY SFAEZAH


Alhamdulilah, rezeki hari Selasa barangkali
Alhamdulilah juga, sebab daripada semalam
Cik Bie dapat banyak berita-berita yang menggembirakan hati
Alhamdulilah syukur..

Semalam Sfaezah, B2B 2014 daripada 
telah menjemput Cik Bie untuk membaca
entri pengumuman pemenang kontes
MINI GIVEAWAY BY SFAEZAH
yang telah dianjurkan sebelum ini.

Jadi hari ni, lebih kurang jam 12.30 tengah hari,
Cik Bie pergilah menerjah!

Alhamdulilah, Cik Bie adalah salah seorang daripada pemenang

mana entri yang menang tu?

terjah ini


Terima kasih buat semua dan Sfaezah yang menganjurkan 
kontes giveaway ini. Terima kasih juga buat
kiriman hadiah yang bakal diterima ini.

Terima kasih sangat-sangat!


Hari ini, hari HAPPY sedunia.
Let's celebrate it.!!!




12 comments:

  1. Salam perkenalan... rajin-rajin jemput la ke blog saya and follow me back ye :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan kembali effa :) hehehe,
      Bie dah singgah :) dan follow

      Terima kasih ya :)

      Delete
  2. tahniah..alhamdulillah..rezeki kan
    yumida pun terkezut jgk td..hikhik
    thanks inform pd yumida gak
    cantik la pic sunset tu..ujung thn blh berholiday lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Tahniah buat yumida juga :)
      hujung tahun ni, boleh lah ke sini ya

      sama-sama

      Delete
  3. tahniah bie!tenkiu tauu sudi join walaupon hadiah tak seberapa..
    dah baca msg bie..nnt faezah reply k cara nak bg hadiah!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih utk sfaezah juga.. hehehe
      njoy joining your GA..

      hehehe :)

      Delete
  4. tahniah bie.. rad pon 1st dgr pasal tmpt ni taw..

    ReplyDelete
    Replies
    1. T yayang Cik Rad.. hehehe

      hehehe.. tempat ni agak rare. tapi best tau.
      ada masa, bercuti ke sini ya :)

      Delete
  5. bie..faezah ada email bie..cek ek :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx