BRIDE-TO-BE MALAYSIA CLUB

By BIE - 6:28:00 PG



Hyee
Dengan sukacitanya bie nak umumkan
penubuhan kelab untuk b2b,
kelab ni open, boleh disertai oleh

B2B/x-b2b pun boleh

bertujuaan untuk membuat pengasingan 
senarai panjang semua B2B dan x-B2B 
di Malaysia. 

Almaklum, terlalu ramai blogger B2B dan x-B2B
diluar sana. Tapi amatlah payah nak trace sorang
demi sorang. Ini salah satu usaha untuk keep track
mereka yang akan berjaya dan telah berjaya
merancang perkahwinan mereka dengan pelbagai
idea perkahwinan yang menarik

Oleh demikian, amat dialu-alukan kepada semua
yang berkenaan untuk turut serta dalam kelab ini.

Insya-Allah, kalau ada masa, rezeki dan kesempatan
boleh kita buat gathering dan program bersama-sama

weeeee..

untuk pendaftaran, sila isi borang berikut 

Bride-To-Be Malaysia Club

atau

boleh terus snap 
QR Code
diatas

Sekian, Terima Kasih

  • Share:

You Might Also Like

34 ulasan

  1. thanks tau bie! faezah da join..nnt faezah war2kan kat blog.
    btw, adiah GA da transfer yerr.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama yang :), inform pada kawan-kawan yang lain juga tau. Suruh diorang daftar. Nanti, bie come out dengan list penuh semua b2b dan ex-b2b di Malaysia :)

      Terima kasih :) untuk hadiahnya.. Terima kasih daun keladi. esok2 nak lagi yeeee.... hehehehe gurau jek! hehehe :D

      Padam
  2. Nk join.nnt sarah isi borang tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sarah!!! ex-b2b wajib join tau!!! lagi2 sarah.. ehhehe :) sebagai panduan b2b yang lain.. ehehhe

      Padam
  3. Balasan
    1. yeaaaayy.. tq for register zarith.! njoy together soon!! :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Pn.Petak Bunga, feel free to join us dan inform pada yang lain-lain juga ya :)

      Padam
  5. Huhu tak ada phone canggih manggih nak snap code tu yanggg :( kita isi form jelah ek..TQ :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. xpe yang. isi form tu pon boleh.. QR code tu link utk ke form tu jek! :)

      Inform pada kawan-kawan yang lain juga k! :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Yeaayy! gimme 5 aisyah kz.. lets collaborate together! :)

      Padam
  7. hi bie ! sy da join !!! tq atas usaha bie ;)

    BalasPadam
  8. salam EXCITED lebih akak nie...sy dah join

    http://maszie.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. rajinnya bie! :)
    saila dah isi borang pendaftaran :)
    nasib baik ex-b2b boleh join jugak..hehehe!

    BalasPadam
  10. Dah isi borang dan folo blog bie :D

    BalasPadam
  11. wahhhhh...rajinnya cikbie :)

    ni ex b2b pemalaih nk hupdate blog pun join jgk club ni. nnt kita hntr borang sekali. tau

    BalasPadam
  12. saya join sama.. =)
    saya b2b nov ni.. 4hari lagi..

    BalasPadam
  13. da join..yeay!! thanks for the brilliant idea bie ('',)

    BalasPadam
  14. Salam..saya baru join..actually saya exb2b yang baru buat blog..hehe..sbb sonok sangat uols cerita pasal kawen..iols pn nak share jugak..hehe

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. Hello b2b, sudi lah bertandang ke blog saya, saya baru je upload hari ni tentang baju nikah! :) http://www.mrsbeehaericsson.blogspot.com

    BalasPadam
  17. hai cik bie! da join da club...baru menapak dlm dunia b2b ni...inspired by u olls...huhu visit sy ye :) ohmywedding-omw.blogspot.com

    BalasPadam
  18. Saya pun da join! :) Best sgt blogwalking kat blogger b2b. Boleh la jenguk2 blog saya juga. :)

    BalasPadam
  19. akum..sy dh join...harap dpt update senarai name yea...thanks.. :)

    BalasPadam
  20. hai b2b..jemput melawat blog http://artcabincard.blogspot.com/ terima kasih

    BalasPadam
  21. Hai..walaupun dah terlamat nak join jugak..:) done isi form..

    BalasPadam
  22. Hai bride to be, bakal pngantin sekalian!!!!

    Kami ada menjual door gift dengan custom made design, siap cetak boleh letak nama pengantin, tarikh, ucapan, gambar dan sebagainya dengan harga murah dan berpatutan.


    ~ Surah Yasin Custom Made
    ~ Buku Doa Amalan Harian Custom Made
    ~ Tasbih Mini
    ~ Kalendar Mini
    ~ Wedding Guest Book
    ~ Wedding Photo Props

    Hubungi Kami Untuk tempahan dan Maklumat Lanjut
    sms/whatapps : 0127164176
    https://www.facebook.com/CuteCreativeCreation
    http://cutecreativecreation.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx