Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

BRIDE-TO-BE MALAYSIA CLUB

by - 06:28:00



Hyee
Dengan sukacitanya bie nak umumkan
penubuhan kelab untuk b2b,
kelab ni open, boleh disertai oleh

B2B/x-b2b pun boleh

bertujuaan untuk membuat pengasingan 
senarai panjang semua B2B dan x-B2B 
di Malaysia. 

Almaklum, terlalu ramai blogger B2B dan x-B2B
diluar sana. Tapi amatlah payah nak trace sorang
demi sorang. Ini salah satu usaha untuk keep track
mereka yang akan berjaya dan telah berjaya
merancang perkahwinan mereka dengan pelbagai
idea perkahwinan yang menarik

Oleh demikian, amat dialu-alukan kepada semua
yang berkenaan untuk turut serta dalam kelab ini.

Insya-Allah, kalau ada masa, rezeki dan kesempatan
boleh kita buat gathering dan program bersama-sama

weeeee..

untuk pendaftaran, sila isi borang berikut 

Bride-To-Be Malaysia Club

atau

boleh terus snap 
QR Code
diatas

Sekian, Terima Kasih

You May Also Like

34 ulasan

  1. thanks tau bie! faezah da join..nnt faezah war2kan kat blog.
    btw, adiah GA da transfer yerr.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama yang :), inform pada kawan-kawan yang lain juga tau. Suruh diorang daftar. Nanti, bie come out dengan list penuh semua b2b dan ex-b2b di Malaysia :)

      Terima kasih :) untuk hadiahnya.. Terima kasih daun keladi. esok2 nak lagi yeeee.... hehehehe gurau jek! hehehe :D

      Delete
  2. Nk join.nnt sarah isi borang tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarah!!! ex-b2b wajib join tau!!! lagi2 sarah.. ehhehe :) sebagai panduan b2b yang lain.. ehehhe

      Delete
  3. Replies
    1. yeaaaayy.. tq for register zarith.! njoy together soon!! :)

      Delete
  4. Replies
    1. Pn.Petak Bunga, feel free to join us dan inform pada yang lain-lain juga ya :)

      Delete
  5. Huhu tak ada phone canggih manggih nak snap code tu yanggg :( kita isi form jelah ek..TQ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. xpe yang. isi form tu pon boleh.. QR code tu link utk ke form tu jek! :)

      Inform pada kawan-kawan yang lain juga k! :)

      Delete
  6. Replies
    1. Yeaayy! gimme 5 aisyah kz.. lets collaborate together! :)

      Delete
  7. hi bie ! sy da join !!! tq atas usaha bie ;)

    ReplyDelete
  8. salam EXCITED lebih akak nie...sy dah join

    http://maszie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. rajinnya bie! :)
    saila dah isi borang pendaftaran :)
    nasib baik ex-b2b boleh join jugak..hehehe!

    ReplyDelete
  10. Dah isi borang dan folo blog bie :D

    ReplyDelete
  11. wahhhhh...rajinnya cikbie :)

    ni ex b2b pemalaih nk hupdate blog pun join jgk club ni. nnt kita hntr borang sekali. tau

    ReplyDelete
  12. saya join sama.. =)
    saya b2b nov ni.. 4hari lagi..

    ReplyDelete
  13. da join..yeay!! thanks for the brilliant idea bie ('',)

    ReplyDelete
  14. Salam..saya baru join..actually saya exb2b yang baru buat blog..hehe..sbb sonok sangat uols cerita pasal kawen..iols pn nak share jugak..hehe

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Hello b2b, sudi lah bertandang ke blog saya, saya baru je upload hari ni tentang baju nikah! :) http://www.mrsbeehaericsson.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. hai cik bie! da join da club...baru menapak dlm dunia b2b ni...inspired by u olls...huhu visit sy ye :) ohmywedding-omw.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Saya pun da join! :) Best sgt blogwalking kat blogger b2b. Boleh la jenguk2 blog saya juga. :)

    ReplyDelete
  19. akum..sy dh join...harap dpt update senarai name yea...thanks.. :)

    ReplyDelete
  20. hai b2b..jemput melawat blog http://artcabincard.blogspot.com/ terima kasih

    ReplyDelete
  21. Hai..walaupun dah terlamat nak join jugak..:) done isi form..

    ReplyDelete
  22. Hai bride to be, bakal pngantin sekalian!!!!

    Kami ada menjual door gift dengan custom made design, siap cetak boleh letak nama pengantin, tarikh, ucapan, gambar dan sebagainya dengan harga murah dan berpatutan.


    ~ Surah Yasin Custom Made
    ~ Buku Doa Amalan Harian Custom Made
    ~ Tasbih Mini
    ~ Kalendar Mini
    ~ Wedding Guest Book
    ~ Wedding Photo Props

    Hubungi Kami Untuk tempahan dan Maklumat Lanjut
    sms/whatapps : 0127164176
    https://www.facebook.com/CuteCreativeCreation
    http://cutecreativecreation.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx