Follow Us @soratemplates

Tuesday, 1 October 2013

WRAP IT WITH LOVE

Happy Birthday To my Mummy!
Mummy Cik Bie jauh di Brunei
Bukan mummy betul, tapi Mummy yang Cik Bie dah 
anggap dia macam ibu Cik Bie sendiri,
last week adalah birthday dia,
So, I got plan to give her this

dalam masa yang sama, fikir cara terbaik untuk
bungkus hadiah ni dengan cara se"simple" yang mungkin
hehehe

dengan "Go Green" A4 paper,
dan tali guni sahaja
Cik Bie berjaya bungkus hadiah ni dengan simple


Ada 2, satu untuk Cik Bie sebenarnya, satu Cik Bie hadiahkan 
pada mummy sempena hari lahirnya 

Mummy memang peminat fanatik novel
lagi-lagi semua novel keluaran publisher
"KAKI NOVEL"

Kali ni, Cik Bie perkenalkan novel FIXI pula kat dia
Harap-harap mummy Cik Bie suka
huhuhu *hoping*
weeeee


Me and Mummy
**Sila abaikan muka bangun tidur saya**
Pagi hari nak masuk petang, tapi belum mandi
macam nilah mukanya!
**larik mak mertua nak buat menantu..aiyarkk










Wee.. sudah bersedia untuk di pos.! Ayuhhhh


Sharing IDEA with Love,

BIE


5 comments:

  1. comel je balut..tumpang tny cik bie,awk beli tali tu dekat mana? sejak sblm kawen lg saya mencari tp x jumpa2 :(

    ReplyDelete
  2. Saila.. cik bie beli kat westar.. kalau tak silap nama kedai alat tulis kat shah alam.. seksyen 2 ada.. kat seksyen 7 pun ada juga. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. suka jugak wrap hadiah mcm tu.nmpk nice & jd mcm special je kan.

    ReplyDelete
  4. comels!
    follow and letak cikbie dalam bloglist sy :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx