MALAM SUARA AL-AQSA


Hebahan :

Kepada sesiapa yang berada berdekatan atau berjauhan sekalipun
Anda dijemput datang ke majlis

MALAM SUARA AL-AQSA

pada 

16 Mac 2013 (Sabtu)

Jam

8.30 malam


untuk sama-sama memeriahkan majlis

**Cik Bie akan turut membuat persembahan malam itu
Sesiapa yang datang, boleh beritahu saya ye
nanti, boleh lah kita gether-gether.. hehe

Love,

Cik Bie


DIY SAMPUL DUIT TOL

Salam SELASA buat semua
Salam yang penuh berbunga-bunga
buat tatapan sahabat semua
Harap-harap bertambah gembira.!

Cak.!
Perkongsian kita teruskan lagi dengan men DIY
Sampul Duit Raya.!
eh yeke? hehehe.. Tapi kita tukar nama sikit ye
jadilah Sampul Duit Tol


Buat sesiapa yang sedia maklum,
Orang Johor ni ada Tol sebelum pengantin lelaki 
masuk perkarangan rumah pengantin perempuan
atau naik pelamin mereka
So, nak meng"HAVOC" kan lagi acara
Jom kita DIY khas 
Sampul Duit Tol untuk upacara ini
hehehe
*Tak de kerja sungguh*




Bagi sesiapa yang rajin tahap dewa tu
boleh lah cuba DIY ni



Ok.! Tammat.
Senang kan?

Cik Bie attach sekali softcopy kat situ
Senang-senang, boleh la uóls download
Buat touch up sikit
dan print out, dan gunting dengan gigih
dan meng"gam" dengan bersungguh
dan siap deh.!

Selamat Mencuba

Love,

Cik Bie

HALAQAH TV9


Jemput datang beramai-ramai ke
Program Rancangan TV 9
Halaqah

yang berlokasi di

Masjid Sultan Abdul Aziz
Jalan Templer, Petaling Jaya

malam ini jam 9.30 malam

dengan topik

"Wahai Jiwa Yang Tenang"

Penampilan Istimewa
Pakar Inspirasi, Prof. Dr. Muhaya Mohamad
 Ustaz Badli Shah Alauddin, 
bergabung bersama Qari Indikator,
Ustaz Ahmad Tarmizi Abd Rahman.


Sesiapa yang pergi, boleh berhubung dengan saya ditalian
014-7014-614

Insya'allah, sampai jumpa disana

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim