RAMADAN DENGAN KENANGAN

Salam Ramadan buat semua
Rindu
Rindu
Rindu



Hanya perkataan tu je yang mampu untuk Cik Bie
ungkapkan pada Blog JC ni.

Sangat rindu untuk update pelbagai perkara
Otak ni, tak pernah kering dengan idea
cuma kemalasan je yang melanda diri
penyakit malas ni memang bahaya
doakan Cik Bie sembuh dengan cepat ye?
hehehe

Macamana dengan persiapan raya?
Tak lama lagi kan dah nak raya kan?
Minggu depan, Cik Bie pon dah nak start cuti
Pas tu apa lagi?
Balik kapong lah kite

Hehehe..

Moga Sahabat Blogger semua sihat sejahtera
Terima kasih kepada semua yang masih 
keep in touch dengan Cik Bie tak kita via FB,
Twitter, Emel dan Phone

Cik Bie hargai dan happy sangat dapat kenal
dan berkawan dengan semua.

Moga ukhwah yang terjalin nanti membawa 1001
manfaat untuk kita bersama ya?

Love,

Cik Bie

EARLY BIRD KE-2 - KONVENSYEN BIDADARI 2013

Alhamdulilah... 

Salam Ramadhan buat sahabat blogger tercinta
Diam-tak diam dah masuk pun bulan Ramadhan kan?
Hari ni pun dah hari ke-3 pun.
Ish.Ish.. Sekejap je masa berlalu

Terima kasih kepada yang setia bersama
BLOG JALINAN CINTA
dari dulu hingga kini.

Berkat sokongan Semua.
Blog ini masih bernafas dan Cik Bie
masih mampu share macam-macam info
dan DIY dengan semua. Permintaan DIY
jangan ceritalah, memang berkodi sampai Cik Bie
jadi bingung nak dahulukan yang mana.

Tapi apa yang pasti, Cik Bie cuba usaha sedaya upaya 
menolong dan berkongsi dengan kawan-kawan untuk apa je
perkara yang Cik Bie tahu.

Oh ya! Cik Bie masih lagi terus menjual tiket ke

KONVENSYEN BIDADARI DUNIA 2013

untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web ini
www.thebidadari.com



Untuk pengetahuan semua. Ini dah masuk promosi Ke-2
untuk pakej Early Bird. Sebelum masuk Final stage
lebih baiklah kita beramai-ramai daftar dengan harga
yang murah ni. Alhamdulilah, masa 1st stage pertama
Ramai B2B yang mendaftar dengan Cik Bie. 

Tentatif awal

Tentatif Konvensyen Bidadari 2013


Tentatif Bengkel Suami Mithali


Insyaallah, ilmu yang kita timba nanti
akan membawa manfaat yang baik untuk bahtera
rumah tangga yang bakal dibina nanti.

Kepada yang sudah berkahwin dan belum berkahwin
ilmu ni sentiasa je perlu digali dan digali
suatu hari nanti pasti diperlukan.

Jom Bersidang.! Boleh reunion sesama kita sekali.

hehe.. Miss you All.. Muah!

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim