#ZNWEDDING PROLOG

By BIE - 1:15:00 PG

Assalamualaikum w.b.t

Segala pujian bagi Allah S.W.T dan Rasulullah S.A.W
Alhamdulilah, kami sudah melayari bahtera rumahtangga bersama
selama 1 bulan.

Maaf, baru ni, Bie ada masa nak update blog.
Busy sokmo kan! Rindu tak? *perasannya! ahaha

Ini adalah ramadhan pertama kami sambut bersama sebagai suami isteri
genap ramadhan ke-2 jatuh pada hari dimana Z menyatakan
hasrat hatinya dan sama juga dengan tarikh kami menyambut
ulang bulan yang pertama.

2 Ramadhan 1431H - Z menyatakan hasrat hati
2 Ramadhan 1432H - Hari ulang bulan pertama perkahwinan kami

Alhamdulilah, terima kasih atas doa dan ucapan perkahwinan 
yang bertalu-talu daripada semua rakan, tak kira dalam
medium maya atau secara langsung dari mulut ke mulut.

Hehehe.. 
Mohon doa yang berterusan agar perkahwinan 
ini senantiasa diberkati dan mendapat redhaNya.

Insyaallah.

Di entri lain, Bie akan kongsikan pengalaman
persiapan pertunangan dan
perkahwinan Bie ye. 

Tunggguuuuu :)


TEASER

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

  • Share:

You Might Also Like

17 ulasan

  1. yaAllah alhamdulillah ! hepy tuk zie ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulilah cik fadh.. hehehe.. terima kasih :)

      Padam
  2. ??? Rasa mcm, wow! Tahniah dear. Tahniah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. wow apalah tu eiza? hehehe. Tq yangg :)

      Padam
  3. congrats Bie! semoga bahagia hingga ke syurga!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Mila :) moga berbahagia juga bersama suami tercinta :)

      Padam
  4. tahniah kak bie... xsangka wedding date dan akad nikah kita sama...hehehee

    selamat menjalani ibadah puasa ye^^,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh,, tak sangkanya keyna :) hehehe.. kebetulan sama ye.
      Selamat pengantin baru dan selamat menjalani ibadah puasa juga :)

      Padam
  5. Biru...Saya sukaaaa..Congrats

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hhehehhe.. TQ fiqah.. wedding fiqah nanti pilih kaler ni k? :)

      Padam
  6. rindu nak baca kisah bie...
    apepun,thniah...moga bahagia hingga Jannah :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah, akan update dari masa ke semasa :)
      Terima kasih atas doanya :)

      Padam
  7. tahniah... selamat pengantin baru ye cik Bie..
    cepat2 update tau... hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Insyaallah.. cuba untuk update segera! :) Tq diyana.. ehhehe

      Padam
  8. tahniah bie! diam2 jek ekk..btw berseri sangat pengantin nyeee..hehehe


    klu free, jemput join GA :)
    http://sfaezah.blogspot.com/2014/07/giveaway-ole-ole-kota-singa.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih.. awak pun apa kurangnya faezah.. heheheh.. TQ sebab jemput join GA :)

      Padam
  9. alhamdulillah..tahniah cik bie..smoga bahagia hingga syurga.. :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx