DIY BUNGA TANGAN

20:21:00


Assalamualaikum w.b.t
Salam Jumaat yang penuh keberkatan
Di kesempatan ini, Selamat Hari Raya Aidilfitri
CikBie ucapkan kepada semua kawan-kawan blogger
Ampun dan maaf dipinta sepanjang kita bersama
andai ada terkasar bahasa, tersilap cara dalam
semua penulisan di BJC ni.

Hari ni sedih sikit CikBie rasakan, Sebab dapat info
My Ibu tak berapa sihat dan demam, sampai kena drip air
semalam. Hmmm.. risaunya, Insyaallah hari ni CikBie Zazz
pulang ke Johor bersama En.Z

Simple entri hari ini, CikBie nak share pengalaman
DIY Bunga Tangan masa hari pertunangan CikBie pada 
25 Disember 2013 yang lepas. Sangat mudah dan simple je
CikBie buat. Hanya gunakan apa saja yang sedia ada dirumah

Step 1, letakkan begini, Kalau dia nk terjatuh. Gam je 
dengan menggunakan gam tembak

Set 2, gunakan gabus sebagai pemegang.
Step 3, nak elak daripada gabus berterabur dan nampak
kemas, boleh balut guna kertas putih (Kertas A4) je





Step 4, lilit kembali dengan ribbon.


Step 5, Tarra, jadi..

Mari posing-posing gunakan bunga tangan yang dah di DIY 
dengan tangan sendiri. Hahaha.. happy dan puas kan? 
bila dapat DIY sendiri. Thats to be more important.!

KEPUASAN.






Thats all for today.! Bye

LOVE, CIKBIE



You Might Also Like

6 ulasan

  1. lainnya cik bie...bertambah berat badan

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ada juga org perasan akhirnya.. :D aah.. masa ni cikbie gemuk.. berat 56 oooo.. berat kan? :D macam susah nk pecaya..

    ReplyDelete
  3. cantek nye cik bie..berseri2;D

    ReplyDelete
  4. mestilah nampak...dulu kurus sangat...nampak cik bie bahagia...selamat pengantin baru ...semoga bahagia until jannah

    ReplyDelete
  5. cantik.
    ringkas tapi menawan kalbu sesangat

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim