HANTARAN PIHAK LELAKI

18:41:00

Alhamdulilah, pihak lelaki berkelana daripada jauh,
Kelantan - Johor akhirnya sampai dengan 1 tujuan murni
iaitu merisik si gadis yang berasal daripada Kota Tinggi
Ceeeewaahh..


Alkisahnya, hantaran pihak lelaki juga telah digubah
oleh CikBie sendiri atas permintaan En.Z dan keluarganya
kecuali hantaran dan gubahan kek sahaja. Yang tu, adik
En.Z yang buat. Dikhuatiri, jika bawa gubahan-gubahan
daripada Kelantan ke Johor. Sampai-sampai Johor je,
dah tak rupa hantaran dah. Makanya, CikBie lah sebagai 
bidan terjunnya. Tak berapa surprise, tapi apa yang 
memudahkan kita mudahkan. Ye tak?

Alhamdulilah, majlis berjalan dengan lancar. Dan kedua 
pihak sudah berbalas hantaran.

Zazz.. hantaran daripada pihak lelaki. Buat pengetahuan,
bekas hantaran pillow tu pon CikBie sewa di Qisha Creative
boleh ke Blog atau Facebook pagenya untuk maklumat lanjut.






Sekian sahaja Review hantaran pertunangan saya dan En.Z
yang serba ringkas ini. hehehe

Jumpa sekejap lagi untuk review lain


You Might Also Like

2 ulasan

  1. cik bie dah jadi org kelantan la ye? heheeh kelantan kat mana tu???

    ReplyDelete
  2. @Keynakelate kat peringat keyna.. kubang kerian.. keyna org klate ke?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim