DIWALI Vs. BADGES

20:21:00

Happy Deepavali to all Indian people

Semalam kita semua cuti kan? Ada yang tak cuti tak?
Hehehe.. semestinya ada kan? Antaranya ialah my husband
Dia terpaksa bekerja pada hari cuti. Makanya, Bie pun
terperap duduk dirumah sepanjang hari semalam.

Lepas buat kerja rumah, bantai tidur sampai pukul 5
hahahaha.. Apa punya anak dara daaa.. errrkkk.. Masih 
anak dara ke? dah jadi bini orang dah pun.

Ini hasil keboringan semalam. Godek-godek laptop
sambil menghasilkan bride to be 2015 badges.!

Zaazzzz.. mau share!! Siapa wedding dia tahun depan
Sila angkat tangan!

Boleh lah letak kat Blog masing-masing ya! peace!






The End,

Bye!

You Might Also Like

4 ulasan

  1. hehe.. terima kasih. amiklah mana yg berkenan :)

    ReplyDelete
  2. hehe.. terima kasih. amiklah mana yg berkenan :)

    ReplyDelete
  3. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


    tq :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim