CERITA BAHAGIA ATAS TALIAN

20:10:00

Selamat pagi Semua!

Bagaimana ucapan selamat pagi dalam bahasa Korea? 
Biasanya, kita dapat menggunakan ucapan salam 안녕하십니까 ( Annyeong hasimnika ) 
atau lebih akrab 안녕하세요 (annyeong haseyo) 
untuk mengungkapkan “Selamat pagi / selamat siang / selamat petang"

Eh! Eh! 
Kenapa pulak Bie tiba-tiba nak cakap Korea ni? 
Nak mengajar Bahasa Korea ke? 
atau nak melancong pergi Korea ke? Hehe.

Sebenarnya, Bie nak cerita pengalaman beli Pampers yang murah
berbaloi-baloi di www.11Street.my baru-baru ni. Disebabkan duta dia
ialah artis K-POP (Lee Min Ho), tu yang Bie feeling cakap Korea ni.
Hehehehe..

Alkisahnya Bie dan 11Street adalah sedari awal lagi dah bersama.
Ewaahhh.. macam cinta pandang pertamalah orang cakap. Sebabnya,
sebelum Online Shopping 11Street ni di launch secara official di 
Nu Sentral lagi Bie dah tahu kewujudannya. Segala macam credit free
yang diberikan Bie akan dapat :)

Sampaikan Bie pernah dapat 3 keping kupon 50% yang 
bernilai RM50 sekaligus berkat menunggu jam berdenting tepat pukul 11pagi 
semata-mata sebab nak download kupon 11street.my ni. Kenapa tergila
sangat? Mau tak, kalau kita beli barang harga RM100, tapi kita boleh
beli dengan harga RM50 je. Tak ke sangat murah tu? Tidak terhad
kepada berbapa barang je. Semua barang yang kita nak, boleh dapat
diskaun dengan menggunakan kupon 50% tu.



Kisah pengalaman Bie beli Pampers anak di 11street ni adalah membeli
3 bundle pampers yang berpurata RM41 setiap satu. 
Bie boleh beli dengan harga RM40.86 untuk 3 bundle/80pcs. 
Selepas tolak kupon-kupon dan kredit yang ada.
 Masa tu, rasa gembira tak terkata sampai update kat Facebook dan 
seduce semua kawan-kawan pakat ramai-ramai beli pampers 
anak masing-masing di 11street dan kebetulan, 
11street sedang buat promosi penghantaran percuma
(Free Shipping) sampaikan yang beli 1 bundle pon, 
dia hantar percuma juga. Hehehe.. 
Tak ke jiwa kita sebagai mak-mak ni rasa bling-bling
semacam je tengok promosi yang macam tu.



Tidak terhenti setakat itu je, Bie pun berjaya menseduce encik suami
juga untuk sama-sama menggila dengan 11street ni. Sekarang, dia pula
lebih advance daripada Bie, Hari-hari dia masuk laman web 11street.
Tak cukup dengan itu, siap follow 11street dalam LINE lagi untuk
dapatkan update terkini dengan pantas.

Tatkala mendapat Hangout daripada suami,
"Yang, 11street keluar kupon Chatime RM3 untuk RM10. Cepat beli"
"Yang, 11street keluar kupon KFC RM5 untuk RM10. Cepat beli"

Beli.Beli.Beli

Penyudahnya, kami berdua menjadi pengumpul kupon yang tegar.
Kini, dengan bahagianya kami menjadi selalu me"redeem" kupon-kupon
tersebut. Hehe.. Tiba-tiba seminggu sebelum raya, Bie dapat hadiah
tudung Naelofar (kegemaran Bie) daripada encik suami.

"Eh, abang beli kat mana ni?"
"11Street"

Hahaha.. Dah agak! dan Bie tersenyum bahagia.

"Terima kasih Abang"

Magickan? Encik suami yang tak reti nak memilih dan membeli 
barang-barang orang perempuan. Jadi pandai membeli dengan 
menggunakan 11street.

Moga 11Street menjadi pencetus kebahagian kami dalam membeli-belah
secara dalam talian antara satu sama lain.

I love 11Street Forever!

Sekarang, 11Street tengah buat macam-macam sale.
Nak pengalaman dapat pampers murah macam saya?
Boleh ke sini untuk download kupon dan teruskan membeli ya
Selamat Maju Jaya! :)


You Might Also Like

3 ulasan

  1. kite pun menggila kat 11street tapi tak terfikir plak aritu nak beli pampers anak.sbb stok memang sentiasa byk dah .

    ReplyDelete
  2. Wife saya sebelum ni beli diaper Fitti online kat lazada. Sekarang ni beli kat 11street. Rajin sungguh dia shopping diaper walaupun kami belum ada anak lagi. Tolong belikan untuk anak buah dia. Baru2 ni beli 12 pek drypers kat 11stret, 9 pek drypers superhero M80 dan 3 pek drypers S88 pada harga RM20/pek masa offer 11.11 di 11street sebab guna kupon diskaun memang jimat. Wife lebih prefer beli online sebab lagi murah setelah compare harga dengan tesco online dan katalog econsave. Huggies Pants M60 dan Petpet M76 boleh dapat harga RM 20 - RM 25 setelah guna kupon diskaun. Kami lagi 6 bulan baru ada baby harap2 ada lagi offer di 11street untuk bakal baby kami.

    ReplyDelete
  3. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
    http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





    Best Regards,
    Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx

Like us on Facebook


Si gadis yang telah melangsungkan perkahwinannya di tanah tumpah darahnya JOHOR Darul Ta'zim