DIY SAMPUL DUIT TOL

by - 21:28:00

Salam JUMAAT buat semua
Salam yang penuh berbunga-bunga
buat tatapan sahabat semua
Harap-harap bertambah gembira.!

Cak.!
Perkongsian kita teruskan lagi dengan men DIY
Sampul Duit Raya.! Sempena hari raya
eh yeke? hehehe.. Tapi kita tukar nama sikit ye
jadilah Sampul Duit Tol


Buat sesiapa yang sedia maklum,
Orang Johor ni ada Tol sebelum pengantin lelaki 
masuk perkarangan rumah pengantin perempuan
atau naik pelamin mereka
So, nak meng"HAVOC" kan lagi acara
Jom kita DIY khas 
Sampul Duit Tol untuk upacara ini
hehehe
*Tak de kerja sungguh*

Cuba tengok, Havoc tak?
Siap ada 3 Tol yang pengantin lelaki kena lalu
sebelum dia selamat tiba dihadapan
isteri tercinta diatas pelamin
Cewwaaahhh

Bagi sesiapa yang rajin tahap dewa tu
boleh lah cuba DIY ni








Ok.! Tammat.
Senang kan?


Cik Bie attach sekali softcopy kat situ
Senang-senang, boleh la uóls download
Buat touch up sikit
dan print out, dan gunting dengan gigih
dan meng"gam" dengan bersungguh
dan siap deh.!

Selamat Mencuba

Love,

Cik Puan Bie

You May Also Like

0 ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx