DIY PELAMIN BUAIAN BERENDOI

By BIE - 7:45:00 PTG

Assalamualaikum w.b.t

Bab DIY memang Bie sukaaaaa sangat! over kan? semua benda pun nak buat sendiri. Tapi, tak semua benda kita boleh buat sendiri sebabnya limitation on kepakaran dan kretiviti. arghhhhhhhhhh memang tak reti.

At last, masa majlis akikah Naqib. Bie cabar diri untuk DIY pelamin (konon) untuk putera tercinta. Walaupun, Bie rasa tak ada bakat nak DIY pelamin ni. Berkat dorongan occayyy,, haha En.suami pun support Bie untu DIY sendiri pelamin ni sebab bila lagi kan? hehehe,...



Bie gunakan semula barang-barang masa majlis perkahwinan tahun lepas. Cuma buaian berendoi saja yang Bie sewa dengan harga 200 (mahai kau) tapi no choice sebab Bie tinggal area felda, jadi pilihan yang ada sangat terhad. Apa yang ada. Kita grab jelah, walaupon nak menitis air mata masa membayar tu. Hahaha. Bagi sesiapa yang tinggal dia area Kota Tinggi, Mersing dan Johor Bahru boleh sewa dan tempah buaian berendoi dengan kak Suhana


FB : Suhana Buaian Berendoi 

 En.Suami gigih tolong pasangkan tabir belakang buaian berendoi ni. Terima kasih awak!


Nanti kita sambung next entri dengan review lain mengenai akikah ye. Muahh

  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx