Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

ZNPHOTOSHOT MATERNITY

by - 17:45:00

Assalamualaikum w.b.t

Bila usia anak menginjak setahun ni. Mulalah kenangan masa dia kecil datang bertamu. Mana taknya, tiba-tiba rasa lupa macamana nak pegang baby baru lahir ye? Macam mana nak mandi kan? Macam mana perasaan bawa perut masa mengandung dan macam-macam lagi..

Happy moment bila rasa dia tendang dan kami suami isteri cari nama untuk si baby yang bakal lahir. Mula daripada usia kandungan 5 bulan, kami dah mula panggil nama dia. Sempena teringat ni. Jom lah kita share gambar-gambar masa Bie dan suami photoshoot maternity dekat Pantai Senok, Bachok, Kelantan.


Next baby please. Hehehe.. doakan ya. Insya'Allah.
Amin Ya Rabb

You May Also Like

0 ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx