Follow Us @soratemplates

Tuesday, 1 March 2016

ZNPHOTOSHOT MATERNITY

Assalamualaikum w.b.t

Bila usia anak menginjak setahun ni. Mulalah kenangan masa dia kecil datang bertamu. Mana taknya, tiba-tiba rasa lupa macamana nak pegang baby baru lahir ye? Macam mana nak mandi kan? Macam mana perasaan bawa perut masa mengandung dan macam-macam lagi..

Happy moment bila rasa dia tendang dan kami suami isteri cari nama untuk si baby yang bakal lahir. Mula daripada usia kandungan 5 bulan, kami dah mula panggil nama dia. Sempena teringat ni. Jom lah kita share gambar-gambar masa Bie dan suami photoshoot maternity dekat Pantai Senok, Bachok, Kelantan.


Next baby please. Hehehe.. doakan ya. Insya'Allah.
Amin Ya Rabb

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx