Follow Us @soratemplates

Sunday, 3 April 2016

OSRA PURDORE GRAND EXPENSION

Minggu lepas Bie berkobar-kobar nak pergi cuci mata session di OSRA PURDORE Grand Expension dekat Seksyen 7, Shah Alam. Alhamdulilah, Sabtu lepas sempat juga brkunjung ke OSRA PURDORE Grand Expansion kat Shah Alam ni. Serius cakap, memang rambang mata bila dah sampai kat sana. Hingga pening kepala tak tahu nak pilih baju dan tudung yang mana 1 jadi pilihan hati sebab semuanya cantik-cantik belaka. Bie jatuh hati dengan semua rekaan daripada OSRA PURDORE lebih-lebih lagi rekaan jubah muslimah dan shawl koleksi Najwa Latif, Tasha Manshahar dan banyak lagi. Semua rekaan adalah ekslusif tau! Bila dah habis, ada lagi design yang baru-baru dan cantik menanti! tak sabar jadinya.

Bila dah sampai sana, rasa puas hati dpat tengok sendiri kualiti jubah dan tudung-tudung rekaan butik ini. Disamping mempunyai ciri-ciri pakaian muslimah seperti;

- Wudhuk Friendly
- Menutup Aurat sepenuhnya
- Nursing Friendly
- Berpoket (untuk letak duit/tasbih/telefon dan sebagainya)


Bagi sesiapa yang tak tahu dimana Butik OSRA PURDORE Exclusive ini terletak. Ia terletak betul-betul bersebelahan dengan butik BellaAmmara Shah Alam di Seksyen 7. Terdapat banyak lagi cawangan OSRA PUDORE ni antaranya seperti link

OSRA PUDORE, Shah Alam
No.19 (GF), Jalan Plumbum Q/7Q
Seksyen 7, 40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

Antara rekaan jubah muslimah dan shawl pelbagai pilihan warna yang memukau mata dan jiwa Bie adalah seperti berikut;

1. Jubah Tasha Manshahar

Jubah Muslimah Tasha Manshahar Cape OSRA Exclusive

2. Jubah Najwa Latif


3. Camelya & Clarya Tunic

Wide Shawl Sydney Cloudy Grey OSRAHijab
5. Jubah Ellianor Cape

Jubah Muslimah Ellianor Cape OSRA Exclusive
6. Jubah Muslimah Cassandra


7. Lain-lain rekaan seperti; 


8. Lain-lain rekaan shawl seperti;

Agen dropship pun sibuk melayan order pelanggan
Mula-mula tengok banyak pilihan. Kejap je dah berkurang
Dah hampir habis! Tapi jangan bimbang OSRA PURDORE akan kembali dengan design baru lagi dan lagi
Pandangan dalam Butik OSRA PURDORE ketika majlis Grand Expansion
Sebelum pulang, Bie sempat menurunkan nama/emel dan tandatangan dalam guestbook.
Dan sempat ambil gambar di Photobooth juga! Weee

Thank you for reading this entry! 

1 comment:

  1. Hai kak info yang keren kak.. kalau ingin tahu tentang cara membuat website gratis yukk disini saja.. terimakasih.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx