SHOPPING SAKAN!

By BIE - 02:11:00

Haaaappy Birthday to LAZADA!!

Hoyey! Tepat jam 12 malam 22/3/2017, Bie dan suami dah bersedia dengan smartphone masing-masing. Kali ini, kami tidak akan melepaskan peluang keemasan untuk membeli-belah barang-barang keperluan dengan harga yang murah! Sudah tentu TIDAKKKK..

Klik pada gambar

Apalah yang menarik sangat dengan LAZADA ni? Kenapa suka sangat kat LAZADA ni? Haaa.. mai Bie nak khabaq mai kat ampa semua. Hehehe.. Bie suka sangat beli kat LAZADA sebab apa? Mestilah sebab barang-barang dia yang dijual dengan harga yang sangat berpatutan. Lepas tu, Bie boleh buat pembelian dan transaksi bila-bila masa dan dimana saja dengan aplikasi mobile pada smartphone Bie. Sistem pembayaran cepat dan mudah. Penghantaran pun tip top. Tak pernah ada masalah tak dapat barang, penipuan dan sebagainya. Cuma Bie pernah ada dapat barang rosak dan pecah. Tapi, bila beritahu Customer Service Lazada, cepat je mereka selesaikan masalah Bie dan beri refund. I feel happy shopping at LAZADA. Full stop!

Jualan mega ini akan berlangsung selama 3 hari, bermula pada 22/3/2017 hingga 24/3/2017. Semua urusniaga berjalan diatas talian ye kawan-kawan! Siapa yang tak suka shopping kan? Lagi-lagi barang tu dapat dibeli dengan harga yang jauh lebih murah daripada pasaran luar! Super awesome!

Buat masa ni, kami tak lepaskan peluang beli barang keperluan macam Diaper, Make up, Makanan, Barang Elektrik, Smartphone dan sebagainya!

Lebih-lebih lagi "Flash Sale", Bie dah berjaya sambar Eyebrow Pallet dengan harga RM6.30 je tau!

Ahaa... Boleh dikatakan hari-hari Bie shopping kat Lazada ni. Ngeeee.. walaupun cuma beli sebatang lipstik! Obses sangat kan? Antara 3 barangan yang Bie akan selalu pilih adalah NYX, Huawei Smartphone dan Kelloge kenapa? 3 barangan ni, Bie beli di Lazada. Sebenarnya banyak lagi, tapi Bie share 3 barang ni dulu ye.

1.NYX,



Sejak NYX masuk dalam LAZADA dan berjualan dalam LAZADA, Bie jadi excited nak mencuba semua produk NYX, sampai Bie sanggup pergi belajar mekap tau!




2. Huawei Smartphone




Bie dan suami jatuh cinta dengan smartphone Huawei sejak pakai Honor 6 lagi. Lepas-lepas tu kami terus je ikuti perkembangan teknologi pada Huawei ni. Hehe now kami dah pakai P9, beli di LAZADA dengan harga yang sangat berpatutan. Love it!



3. Kellogg's



Ini makanan kegemaran Bie, suka beli kalau nampak kat mana-mana. Tapi susah nak jumpa kat pasaraya. At last, hanya Lazada je ada jual "jajan" ni. Kadang-kadang harga dia RM20 sekotak, kadang-kadang RM16 sekotak untuk 12pcs. Kalau dia tengah murah tu. apa lagi GRAB!!

Bagi Bie, apa yang LAZADA boleh pertingkatkan(improve) lagi shopping online ni adalah servis (pelayan) sistem dia diwaktu-waktu jualan murah. Lebih-lebih lagi pada mobile apps. Sistem Lagginggggg.. Loooodingggg.. last-last time out dia bilang, henpon kita no connection pula. Jadi, waiting time yang terlalu panjang membuatkan kita bosan. Sedangkan kita (pembeli) tengah berkobar-kobar nak buat bayaran, nak grab flash sale, nak survey barang dan bermacam lagi.

Jom! teruskan berbelanja dengan hemat pada barang-barang yang sangat menguntungkan di LAZADA. Esok hari last dah!!!

Shopping punya shopping, untung-untung berpeluang dapat menang tiket fight! yeayy

Ucapan Happy Birthday untuk Lazada! Selalu-selalulah buat jualan murah lagi ye. Saya sememangnya dah ketagih dengan online shopping. Sampai rasa nak order dan receive parcel ke rumah hari-hari. Melampau kan!


  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx