Follow Us @soratemplates

Sunday, 18 June 2017

BAJU RAYA CANTIK DAN MENARIK

Assalamualaikum w.b.t

Sebelum Ramadan melabuhkan tirainya, Bie ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua dan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk syawal yang bakal menjelang tak lama lagi. Cerita tentang syawal, baju raya dan persiapan raya dah siap? Jom borak sikit tentang penampilan cantik dan menarik dihari raya!


Cerita tentang raya, LAZADA ada buat promo raya tau, Marhaban Ya Ramadhan and Riang Ria Raya sale (http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/)promosi berlangsung daripada 19 Mei to 30 Jun (Tawaran diskaun hingga 90%!).

a. Apa warna tema baju raya tahun ni?
(What's your color theme for this Raya?)

Tema baju raya Bie tahun ni adalah Hijau Emerald. Hehehe.. daripada tahun yang sudah-sudah Bie teringin. Akhirnya, tahun ni mendapat juga. Hehehe

b. Kongsikan rekaan baju pada hari raya ini?
(Share your outfit details for this Raya)

Rekaan baju Bie bertemakan moden kebaya. Supaya pagi-pagi raya nampak macam wanita melayu terakhir gitchewww.. Untuk kaum lelaki pula, tak lain dan tak bukan. Baju Melayu Cekak Musang. Seperti biasa, semua baju raya kami dijahit dengan penuh kasih sayang oleh ibu tercinta.

c. Apakah busana/baju yang anda hendak beli di Lazada pada hari raya ini? 
(What outfit/clothes would you like to buy on Lazada’s platform for this Raya?)

Tarra, inilah yang Bie nak sangat beli. Baju ni, Bie nak pakai untuk pergi open house. Nampak classy kan?



Jom membeli-belah di LAZADA, Klik disini

Thank you!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx