PASCA FIESTA 11.11 LAZADA

By BIE - 1:37:00 PG

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hoyey! Demam YES dah bermula. Bie masih tak boleh move on dengan kenangan 11.11 yang lepas. Diam tak diam dah nak masuk bulan 12, makanya 12.12 pula sendang menunggu kami. Adoiiii... menyusutlah akaun bank daku wahai jualan murah oiiiii...

https://www.lazada.com.my/online-revolution

Tapi tak apa, sebab Bie rasa. Membeli ketika jualan murah ni lebih berbaloi berbanding membeli dengan harga normal sebelum atau selepas jualan murah.

Penjimatan BERGANDA-GANDA!

Bie dan suami memang tunggu-tunggu sangat jualan murah ni.! Masa 11.11 laki bini sanggup tak tidur tunggu detik 12 malam. Ayooooo..

Tapi, momen tu jadi aktiviti tahunan kami sekarang. Gembira bersama dan buat benda yang kita suka. Hehe.

a. Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience?

Barang pertama yang Bie beli secara online ialah mesin jahit. Dah la mesin tu besar, lepas tu Bie letak alamat office. Bila barang sampai havoc satu office dok tanya-tanya. Siapa punya mesin jahit sampai office ni oiiii.. Hehehe.. Jenuh angkat masuk kereta. Hehe.. Masih ada lagi gambar dia ni :D


b. Which types of products would you prefer buying online?

Bie suka beli barang-barang anak, baju anak, kelengkapan anak secara online. Sebab kalau nak membeli barang anak-anak, Bie rasa paling leceh.. Sebab kita perlu memilih dengan masa yang lama.Bila online ni, kita boleh buat anytime anywhere orang kata! Ceeewahh.

c. What to you love about online shopping?

Sudah tentu sebab mudah. Mudah akses dimana-mana dan pada bila-bila masa sahaja. Hanya dengan memilih dihujung jari anda. Ada smartphone/laptop/pc dan internet! Siap...

d. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales?

Masa 11.11, Bie dah aim nak beli Kasut ni.! Tarrraaa. Bie dah beli masa 11.11 yang lepas. Harga dia kaw-kaw murah 50% daripada harga asal tau! Lepas ni, Bie tunggu 12.12 pula. Bie dah siap sedia nak sambar sebiji beg tangan pula. Dah beli kasut, tak lengkaplah kalau tak ada beg tangan.



LAZADA Online Revolution (https://www.lazada.com.my/online-revolution) akan berlangsung daripada 11 November hingga 14 December 2017.

>>LAZADA Online Revolution<<

Untuk semua blogger! Jom join kontes ni ramai-ramai.! Tinggalkan emel dalam inbox komen kat sini. Nanti, Bie hantar maklumat lanjut khas untuk semua.

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih kerana sudi bertandang ke Blog Cik Bie. Senang-senang nanti datang lagi ya? Love u'olss. Muahhx